29 / 04 / 2024

fetö davası

fetö davası

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış!

Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, FETÖ'nün Van'daki depremzedeler için gelen yardım parasıyla arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

FETÖ'cü 65 kişinin mal varlığına el konuldu!

FETÖ/PDY ile ilgili 73 kişi hakkında açılan "çatı" davasını görecek olan Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ elebaşı Gülen ile iş adamı Hamdi Akın İpek'in de arasında bulunduğu, firari 65 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

'FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi' için müsadere davası!

FETÖ elebaşı için yaptırıldığı ve örgütsel faaliyetler için kullanıldığı iddia edilen malikanenin devlete geçmesi için hazırlanan iddianame kabul edildi.

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor.

fetö davası Haberi

fetö davası

Isparta Eğirdir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) Hazine'ye devredilen yapıların kamu hizmetinde kullanılması için çalışmalara başlandı. Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilişkili olduğu tespit edilen ve el konulan Kubbeli Mahallesi’ndeki binada inceleme yaptı.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akın'ın haberine göre, Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Aytekin Erdoğan ve Eğirdir Milli Emlak Şefi Atakan Arıkan'ın eşlik ettiği Çelik, 3 katlı binayı inceledi. Çelik, binanın kamu hizmetinde kullanılması hususunda değerlendirmeler yaptı.

Arıkan'dan bina ile ilgili bilgi alan Kaymakam Çelik, “3 katlı yapının kamu hizmetine yönelik kullanılması için gereken adımları atacağız” şeklinde konuştu.

Sarıyer’deki 3 katlı köşkün satışında FETÖ...