07 / 05 / 2024

FETÖ emlak

FETÖ emlak

Uluslararası hukuk firması Amsterdam & Partners, ABD’nin Ohio eyaletinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Ohio'da emlak dolandırıcılığından 19 milyon dolar gelir elde ettikleri gerekçesiyle bu okulların soruşturulması için yetkili makamlara resmi başvuruda bulundu.

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

Askeri alanlarının taşınma konusu emlak sektörünün gündeminde!

İzmir’de askeri alanların şehir dışına taşınması projesi FETÖ ile mücadelede belli bir aşamaya gelinmesinin ardından emlak piyasasında yeniden konuşuluyor.

FETÖ mensupları emlak zengini çıktı!

ABD'de yaşayan üst düzey FETÖ mensupları lüks evlerde yaşıyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Cevdet Türkyolu'nun Pensilvanya ve Florida'da ikişer eve sahip olduğu ve bu evlerin toplam değerinin yaklaşık 900 bin dolar olduğu öğrenildi.

Emlak Konut'un tarihi kampanyası bugün bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ekonomiyi canlandırmak için başlattığı tarihi kampanyası bugün sona eriyor.

Emlak Konut'un tarihi kampanyasında yarın son gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün hain darbe girişiminden sonra başlattığı tarihi kampanya yarın sona erecek.

FETÖ'den ABD’de büyük emlak dolandırıcılığı!

Uluslararası hukuk firması Amsterdam & Partners, ABD’nin Ohio eyaletinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Ohio'da emlak dolandırıcılığından 19 milyon dolar gelir elde ettikleri gerekçesiyle bu okulların soruşturulması için yetkili makamlara resmi başvuruda bulundu.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nden emlakçılara FETÖ uyarısı!

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, kentte bulunan emlakçıları ev kiralamak yada satın almak isteyen FETÖ üyelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Emlak Konut'un kampanyasıyla saatte 14 konut satıldı!

FETÖ’nün kalkışmasına dur diyen vatandaş, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının çizdiği olumsuz ekonomik görünüme de uzun vadeli ev borcuna girerek set çekti. 3 günde Emlak Konut’la yol alan 30 projede 1000 konut satıldı.

Çankırı'da bir okul Milli Emlak Müdürlüğüne devredildi!

Çankırı'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında bir okul, Milli Emlak Müdürlüğüne devredildi.

Muğla'daki Gülen cemaatinin okulları Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi!

FETÖ soruşturması kapsamında Muğla İl genelindeki Gülen cemaatine ait tüm ilk, orta ve liseler Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

FETÖ emlak Haberi

FETÖ emlak

Uluslararası hukuk firması Amsterdam & Partners, ABD’nin Ohio eyaletinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı okullarda yolsuzluk yapıldığını tespit ettiklerini, sadece Ohio'da emlak dolandırıcılığından 19 milyon dolar gelir elde ettikleri gerekçesiyle bu okulların soruşturulması için yetkili makamlara resmi başvuruda bulundu.


Amsterdam & Partners hukuk firmasının yönetici Robert Amsterdam, Ohio'daki FETÖ ile bağlantılı Horizon Bilim Akademisi ve Noble Akademisine ilişkin bir süredir yaptıkları incelemenin sonuçlarını eyaletin başkenti Columbus'ta düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.


Ohio'daki 17 okulun da aralarında bulunduğu ABD genelindeki FETÖ ile bağlantılı 150'den fazla okulun önceliğinin eğitim olmadığının altını çizen Amsterdam, okulların asıl amaçlarını gizlediklerini kaydetti. Amsterdam, FETÖ'nün gayelerini kendi destekçilerinden dahi saklı tuttuğuna işaret ederek, "Amerikalıların arka bahçelerinde olanları anlamasını istemiyorlar." dedi.


ABD'deki FETÖ ile bağlantılı okullarda, öğretmen ve...