14 / 05 / 2024

fetö ne için darbe yatı

fetö ne için darbe yatı

Limak Holding Başkan Vekili Sezai Bacaksız başarısız darbe girişimine ilişkin, "Darbecilerin arkasındaki yabancı güçler Türkiye’nin geri kalmasını, mega projelerin durmasını istiyordu. Başka bir ülkede böyle bir olay yaşansaydı bu kadar kısa zamanda atlatılamazdı" dedi.

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

BDDK'dan bankalara kime ne için kredi verdiğinize dikkat edin uyarısı

Türk lirasında oluşan dalgalı seyir bazı firmaların fırsattan istifade ederek TL'de yurt dışı ve yurt içi faiz farklarından arbitraj geliri elde etmek için girişimlerde bulunmasına neden oldu. BDDK, söz konusu firmalar hakkında bankaları uyardı

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

İskan nedir? İskan belgesi ne için kullanılır?

İskan kelimesi yapılar, binalar için sıklıkla kullanılan kelimeler arasında yer alır. Belediye tarafından verilen iskan, inşaatı bitirilen binaların ruhsatlı olmasını sağlar. Peki, iskan nedir? İskan belgesi ne için kullanılır?

Emlak vergisi ödemeleri için son gün ne zaman?

Gayrimenkulü olanlar için emlak vergisi ödemeleri 1 Mart itibariyle başladı.  Evi, arsası, iş yeri ve arazisi olan yüz binlerce kişi şimdi "Emlak vergisi ne zaman ödenir? Son gün ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

100 bin TL konut kredisi için aylık ne kadar taksit ödenir?

Son haftalarda arka arkaya yaşanan konut kredisi faiz indirimleri sonrasında bankalarda 100 bin TL’lik konut kredisi için aylık taksitler ne kadar oldu?

İmar barışı için son tarih ne zaman? 

İmar barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar merakla imar barışına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, imar barışı için son tarih ne zaman? İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman? İmar barışına nasıl başvurulur?

Özel iletişim vergisinden deprem zararları için ne kadar pay ayrıldı?

Özel İletişim Vergisinin ne kadarının depremden korunma ve deprem zararları için harcandığı meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İmar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

Yüzbinlerce vatandaş imar barışı başvurusu için son gün ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. İşte imar barışı hakkında tüm detaylar...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

fetö ne için darbe yatı Haberi

fetö ne için darbe yatı

FETÖ’nün başarısız darbe girişiminin hedeflerinden birinin de, Türkiye’yi büyütecek mega projeleri engellemek olduğu biliniyor. Eğer darbe girişimi başarılı olsaydı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılamayacak, Kanal İstanbul, nükleer santral, Avrasya Tüneli ve 3. Havalimanı gibi projeler de durma aşamasına gelecekti. Bu süreci değerlendiren Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Darbe girişimi başarılı olsaydı, Türkiye ekonomisi büyük zarar görürdü. Türkiye on yıllarca geriye giderdi" ifadelerini kullandı.


GERİ KALMAMIZ İSTENDİ

Bacaksız, bir grup gazeteciyle bir araya gelerek son gelişmelere ilişkin soruları yanıtladı. Darbecilerin arkasındaki yabancı güçlerin, Türkiye’nin geri kalmasını, mega projelerin durmasını istediklerini belirten Bacaksız, "Ama darbecilerin esas niyeti bu değildi. Devleti ele geçirmekti. Hükümeti devirmek, siyaseti yeniden dizayn etmek olduğunu düşünüyorum" dedi.


ÜLKE BİR DAHA DÜZELMEZDİ

Darbenin başarılı olması durumunda ekonominin her türlü geriye...