04 / 05 / 2024

FETÖ otelleri

FETÖ otelleri

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

FETÖ'nün İzmir'deki evlerinin akıbeti belli değil!

FETÖ'ye ait olan Yamanlar Koleji'nin yanındaki 3 müstakil evin akıbeti belli değil.

MEB'in Bursa'daki arsası FETÖ'ye mi bağışlandı?

Bursa'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait arsanın örgüte nasıl aktarıldığına yer verildi.

İbrahim Tatlıses'ten FETÖ açıklaması!

İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesiyle açıklama yaptı. Tatlıses "Beni vurdurdu, tarlamı, hatta anamın altına verdiğim arabayı bile haciz etti” şeklinde ifadelerde bulunu.

FETÖ'den İbrahim Tatlıses'e darbe!

FETÖ, İbrahim Tatlıses’in de başına bela oldu. Tatlıses’e uçamayan çürük jet satan örgüt üyelerinin, milyon dolarlık villayı da alacaklarına karşılık yok pahasına aldığı öne sürüldü

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

TMSF'den vatandaşa FETÖ uyarısı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

FETÖ otelleri Haberi

FETÖ otelleri

FETÖ gerekçesiyle Antalya’da 7 otele el konuldu. TMSF’ye geçen oteller arasında Delphin Grup’a ait Lares Otel ile Kervansaray Grubu’na ait 2 otel de bulunuyor. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın 15 Temmuz’da kaldığı Adin Hotel de TMSF’ye devredildi.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) geçen 1.289 taşınmaz arasında Antalya’dan 5 otel, Mark Antalya AVM, okullar ve şirketler bulunuyor. TMSF tarafından satılacak Antalya’daki otellerden biri de FETÖ’cü olduğu iddiasıyla tutuklanan ve 20 gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hasan Uysal’a ait Alanya’daki Adin Beach Hotel. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi kaldığı ve Hasan Uysal’ın da kendisine refakat ettiği Türkler beldesi Fuğla Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerindeki Adin Otel’in sahibi de Star Turizm ve Transport Ticaret AŞ görünüyor.

CÖMERTOĞULLARI’NIN OTELİ

Alanya’da Koza...