19 / 05 / 2024

FETÖ sakarya mal varlığına el koyma

FETÖ sakarya mal varlığına el koyma

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 70 kurum ve kuruluşu kapatılırken kayyum atanan 25 şirketin 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

İbrahim Tatlıses'ten FETÖ açıklaması!

İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesiyle açıklama yaptı. Tatlıses "Beni vurdurdu, tarlamı, hatta anamın altına verdiğim arabayı bile haciz etti” şeklinde ifadelerde bulunu.

TMSF'den vatandaşa FETÖ uyarısı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.

FETÖ'nün Sakarya'daki 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu!

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 70 kurum ve kuruluşu kapatılırken kayyum atanan 25 şirketin 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu.

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

54 gazeteci ve yazarın mal varlıklarına el koyuldu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan 54 gazetecinin tüm mal varlıklarına el koyuldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın FETÖ bilançosu!

MALİYE Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TBMM FETÖ ve 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na gönderdiği yanıtlarda 15 Temmuz sonrası yaptıkları çalışmaların bilançolarını ortaya koydu.

FETÖ'nün 4 bin 351 gayrimenkulü Hazine’ye geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, darbe girişiminin ardından FETÖ'cülerin mal kaçırma oyununa geçit vermedi. 8 Aralık itibariyle darbecilerin 4 bin 351 taşınmazının Hazine'ye geçti.

FETÖ sakarya mal varlığına el koyma Haberi

FETÖ sakarya mal varlığına el koyma

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında terör örgütünün 70 kurum ve kuruluşu kapatıldı. Ayrıca terör örgütüne finansal destek sağladıkları belirlenen 25 şirkete Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu kayyum atanırken, el konulan mal varlıklarının 2 milyar lira civarında olduğu belirtildi.


Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında Vergi Denetim Kurulu Sakarya Bölge Başkanlığı'na bağlı vergi müfettişleri terör örgütünün finansmanına yönelik olarak araştırma yaptı. 


Darbe girişimi sonrasında başlatılan araştırma sonrasında terör örgütüne ait 18 dershane, kurs, etüt merkezi, 14 yurt, 14 dernek, ayrıca ilkokul, ortaokul, fen ve Anadolu liseleri de olmak üzere 12 okul ve 1 sağlık kuruluşuna, bina, depo gibi taşınmaz mal varlıklarına el konuldu. 


Ayrıca aynı soruşturma kapsamında terör örgütüne finansal destek sağladıkları belirlenen 5'i ABD bağlantılı 25 şirkete Tasarruf Mevduatı...