06 / 05 / 2024

Fetö urfa osb

Fetö urfa osb

FETÖ’cülerin yuvalandığı OSB’lerdeki yolsuzluklar gün yüzüne çıkıyor. Urfa’daki iki OSB’nin yönetimindeki FETÖ’cüler, ihalesi bile yapılmayan şebeke suyuna boru alımından arazileri üyelerine tahsise kadar milyonluk vurgun yapmış.

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi 3 Ağustos'ta!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından 3 Ağustos'ta altyapı yapım işi ihale edilecek..

Şanlıurfa OSB altyapı ihalesi 11 Temmuz'da!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa OSB altyapı yapım ihalesi düzenleniyor..

Şanlıurfa Birecik OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 26 milyon 144 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Nijerya’ya Türk OSB’si geliyor!

MÜSİAD, FETÖ’nün Afrika’daki üssü Nijerya’da Türk OSB’si kuracak. Projenin başındaki Hüseyin Öztunç, “Ülkede FETÖ’nün etkinliğini bitirip, işadamlarımıza yatırım ortamı hazırlayacağız” dedi.

Şanlıurfa TDİ OSB'de altyapı ihalesi yapılacak!

Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım İşini ihale edecek. İşin keşif bedeli 54 milyon 890 bin 17 TL olarak belirlendi.

FETÖ'nün Şanlıurfa'daki dershanesi bilim merkezi oldu!

Şanlıurfa'da, FETÖ'nün daha önce dershane olarak kullandığı bina, tadilatın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bilim merkezi olarak faaliyete açıldı.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Fetö urfa osb Haberi

Fetö urfa osb

FETÖ’cülerin yuvalandığı OSB’lerdeki yolsuzluklar gün yüzüne çıkıyor. Urfa’daki iki OSB’nin yönetimindeki FETÖ’cüler, ihalesi bile yapılmayan şebeke suyuna boru alımından arazileri üyelerine tahsise kadar milyonluk vurgun yapmış.


SABAH'ın gündeme getirdiği, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) yaptığı yolsuzluklar birer birer gün yüzüne çıkmaya başladı. Devletin bütün kurumlarına sızarak büyük vurgun yapan hain örgüt, OSB'leri de adeta çiftlik gibi kullanmış. FETÖ'nün yapılanmasının güçlü olduğu illerden biri olan Şanlıurfa'da bulunan 2 OSB'de yapılan yolsuzluklar "Bu kadar da olmaz" dedirtti. FETÖ üyelerinin yönetiminde olan OSB'de ihalesi bile yapılmamış şebeke suyu için boru alımından, devlete ait araziyi üyelerine peşkeş çekmeye kadar yapılan milyonluk vurgunlar gün yüzüne çıktı.


SU YOK AMA BORU VAR

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin ve ekibinin yönetimindeki OSB'deki...