27 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından  Şanlıurfa Valiliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Haliliye Belediyesi’nin desteklediği proje ile Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)6 adet Haliliye Belediyesi ise 2 adet olmak üzere toplam 8 adet fabrika kurulacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan şehri Şanlıurfa’da işsizlik ve istihdam sorununu görmezden gelmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmayarak OSB'de  Valilik tarafından yer tahsisi yapılan alanda 6 adet fabrikayı Şanlıurfa’ya kazandırmaya hazırlanıyor. 

Şanlıurfa da 6 fabrika inşa ediliyor!

HAZIR FABRİKALARIN PROTOKOLÜ İMZALANDI 

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı ve ilgili kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile protokol imzalandı.

Büyükşehir tarafından 6 adet Haliliye Belediyesi tarafından 2 adet olmak üzere kurulacak 8 adet fabrika ile Şanlıurfa’nın işsizlik sorununa ilaç olacak.

Şanlıurfa'da Ekim ayında 2 bin 644 konut satıldı!


Geri Dön