01 / 05 / 2024

fetö yurtları

fetö yurtları

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

FETÖ yurdunda tuhaf cam oda!

FETÖ kapsamında faaliyet gösterdiği tespit edildikten sonra Gaziantep Üniversitesi’ne bağlanan ve adı 15 Temmuz Yerleşkesi olarak değiştirilen Zirve Üniversitesi içerisindeki erkek yurdunda gizli asansörle çıkılan kozmik odalar ve gizli bölmeler bulundu.

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

KYK'nın yeni yurtları üniversitelerde inşa ediliyor!

KYK yurt bvaşvurularının 3 Eylül'de başladığını açıklayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, yeni yurtların proje ve inşaat faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi. 

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

FETÖ’nün taşınmazları devlet kontrolüne geçti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları ile örgüte destek veren kurum, kuruluş ve kişilere ait 6 bin 700 taşınmaz Hazine ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devri gerçekleştirildi.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen için Bursa'da yapılan malikane ortaya çıkarılmıştı. Malikane ile ilgili detaylar ortaya çıkarılıyor.  FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi.

'FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi' için müsadere davası!

FETÖ elebaşı için yaptırıldığı ve örgütsel faaliyetler için kullanıldığı iddia edilen malikanenin devlete geçmesi için hazırlanan iddianame kabul edildi.

Yunanistan, üç FETÖ üyesini ülkeye almadı iddiası!

Yunan polisinin, Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin konaklaması için konut şebekesi kuracağı öne sürülen üç Türk asıllı ABD vatandaşının ülkeye almadıkları belirtildi. 

Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi FETÖ sanığının şirketinden alınmış!

Çiftlik Bank'ın, İnegöl'deki tesislerini, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Vali Harput'un da aralarında bulunduğu 60 sanığın yargılandığı davada ev hapsi verilen bir iş adamına ait şirketten yaklaşık 12 milyon liraya satın aldığı öğrenildi.

Maarif Vakfı Afganistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Afganistan'da bulunan ve FETÖ'ye bağlı 12 lise ve 3 dershaneyi devraldı.

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

fetö yurtları Haberi

fetö yurtları

Said Kavurmacı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Ahmet Said Kavurmacı'nın sahibi olduğu hakkında FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmaları ele geçirildi. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen raporda yer alan ifadeye göre FETÖ'nün himmet toplama merkezi gibi çalıştığı ifadeleri bulunuyor. 

Sabah Gazetesi'nde Atakan Irmak'ın haberine göre, roporda  Aydınlı Hazır Giyim'in sahibi olan Ahmet Said Kavurmacı, yüzlerce firma sahibinden FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep etti.

FETÖ mesubu Kavurmacı, sadece İstanbul Florya'da 25 milyon dolar bedele sahio 9 dönümlük arazi üzerine FETÖ tarafından inşa edilmesi planlanan tesis alanının inşası için çeşitli firmalardan 15 milyon lira...