03 / 05 / 2024

fetönün istanbul park planı

fetönün istanbul park planı

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

İstanbul Park'taki kiracı firmanın süresi doldu, tahliye yapılmadı! TOSFED'den kamu zararı uyarısı geldi!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), İstanbul Park'taki kira sözleşmesi sona eren firmanın, ihtar süresi dolmasına rağmen pisti boşaltmadığına dikkat çekerek bir uyarı mesajı paylaştı. İşte detaylar...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Huawei Deneyim Mağazası yarın İstinye Park'ta açılıyor!

Huawei Türkiye ikinci deneyim mağazasını yarın İstinye Park'ta hizmete açıyor.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine ipotek koyuldu!

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine borç nedeniyle ipotek koyuldu. Hesapları dondurulan FETÖ'nün taşınmazları satışa çıkarıldı. 

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

fetönün istanbul park planı Haberi

fetönün istanbul park planı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine hazırlanırken yaptığı planlar deşifre olmaya devam ediyor. Darbecilerin planına göre, hain girişim başarılı olsaydı, İstanbul'un farklı bölgelerinde hapishaneler oluşacaktı. Bu noktalardan birinin de Tuzla Kurtköy'de bulunan ve Formula sahası olarak bilinen İstanbul Park Pisti olduğu ortaya çıktı.


HELİKOPTERLE KEŞİF YAPTILAR

Yeni Şafak'ın haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi öncesi planlarına dair yapılan istihbarat çalışmalarında, örgüt üyesi askerlerin 15 Temmuz'dan 1 ay önce pist üzerinde helikopterle alçak uçuş yaparak, bölgeyi havadan kontrol ettiği belirlendi. İkinci kez kontrol uçuşlarının ise 15 gün önce yapıldığı öğrenildi. Güvenlik birimleri 15 Temmuz günü gelerek son kontrolü yapan cuntacı Yarbay ile diğer isimlerle ilgili soruşturma başlatı.


KAPASİTESİNİ ÖĞRENDİLER

Formula 1 yarışlarının yapıldığı İstanbul Park Pisti'nde havadan yapılan keşiflerin ardından, 12-13-14 Temmuz'da karadan...