03 / 05 / 2024

fettah temince kimdir

fettah temince kimdir

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

Fettah Temince Antalya'da aydınlatma için sponsor oldu!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.

Star Medya'nın devrine izin verildi!

Star Medya'nın devrine izin verildi. Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Fettah Tamince'ye devrine izin verdi.

Socar, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 payını satıyor!

Azerbaycan devlet enerji şirketi Socar'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 paylarını Rixos otellerinin de sahibi olan işadamı Fettah Tamince'ye satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Phaselis'te otel projesine inceleme yapıldı!

Proje için "ÇED gerekli değildir" kararının iptali için açılan davada kapsamında orman mühendisi, çevre mühendisi ve mimardan oluşan 3 kişilik heyetin incelemeleri sırasında güvenlik önemleri alındı.

Fettah Temince: Yılbaşı süslemelerine başladık!

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

Fettah Temince Antalya'da aydınlatma için sponsor oldu!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt!

Menderes Türel'den Fettah Temince'ye yanıt geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel "Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz" dedi.

Fettah Tamince'den yılbaşı turizmi isyanı!

RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 150 milyon gecelemenin olduğu Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirtti. Temince 'İnsanlara ’Gel bu şehirde yılbaşını geçirin’ diyoruz' dedi.

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

fettah temince kimdir Haberi

fettah temince kimdir

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yılbaşı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. 


Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nde düzenlenen G20 Zirvesi ön hazırlık toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tamince, yılbaşı süslemeleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile sohbet ettiklerini söyledi. 


Antalya markasının önemi için bu tür zirvelerin önemine dikkati çeken Tamince, şöyle konuştu:


"Antalya'da ne kadar organizasyon düzenlense şehir ne kadar şık olursa o kadar fazla insan gelir. Ben tartışma başlatmak için yılbaşı süslemeleri konusunda konuşmamıştım. Amacım bu kadar turist alan şehri her yönüyle daha iyi süsleyelim. Sadece belediyelerden bunu talep etmeyelim. İşadamları ve turizm yatırımcıları olarak buna destek verelim. Sadece yılbaşında değil, Ramazan ve Kurban bayramlarında da bunu yapalım. Milyonlarca insan buraya geliyor. Her türlü bayramı bayram...