05 / 07 / 2024

Fettah Timoçin

Fettah Timoçin

Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Özdüştün, Fettah Timoçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı'nda kuruldu.

Mimar Beril Timoçin vefat etti!

Şişli Belediyesi'nde görevde bulunan mimar Beril Timoçin yaşamını yitirdi. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Fettah Can-Cansu Kurtçu çifti yeni evleri için eşya baktı!

Şarkıcı Fettah Can, kendi gibi şarkıcı olan eşi Cansu Kurtçu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Fettah Tamince, Haliç'e 3 otel, 2 yat limanı yapacak!

Haliç'in tarihi tersaneler bölgesini devletten kiralayan Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince, bölgeye yapacağı üç otel, iki yat limanı ve iskeleler için ÇED raporu başvurusunda bulundu

Tatvan Belediyesi için yeni bina inşa ediliyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. " dedi.

Fettah Can evinin dekorasyonunu değiştiriyor!

Ünlü şarkıcı Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, dekorasyonunu yeni tamamladıkları evlerinin küçük eksiklerini tamamlamak için Akmerkez 'deydi.

Fettah Temince Antalya'da aydınlatma için sponsor oldu!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.

Hacıfettah Mezarlığı'nın genişletilmesi planlandı!

Tahir Akyürek, Konya'nm en eski ve en büyük mezarlıklarından olan ve yer kalmadığı için önceki yıllarda defin işlemlerine kapatılan Hacıfettah Mezarlığı'nın genişletilmesiyle ilgili kamulaştırma çalışmasını tamamladıklarını söyledi.

Konya Hacıfettah Mezarlığı genişletiliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, planladığı projeler kapsamında kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor. Yer kalmadığı için önceki yıllarda defin işlemlerine kapatılan Hacıfettah Mezarlığı’nın genişletilmesiyle ilgili kamulaştırma çalışmaları tamamlandı...

Sinan Timoçin kimdir?

Mimar Sinan Timoçin kimdir? Mimar Sinan Timoçin bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Sinan Timoçin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Sinan Timoçin...

Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Özdüştün, Fettah Timoçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı'nda kuruldu.

Fettah Tamince: Haliç yat limanı projesine çok sayıda ortaklık talebi var!

İhalesini aldığı Haliç Yat Limanı Projesi için 1,5 milyar TL'lik yatırıma hazırlanan Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, projeye çok sayıda ortaklık talebi olduğunu söyledi.

Fettah Timoçin Haberi

Fettah Timoçin

Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Özdüştün, Fettah Timoçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Öztim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı A Blok No:4...