21 / 05 / 2024

Fevzi Aksu

Fevzi Aksu

Kent Mimari Bina Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Aksu, Fevzi Aksu, Ümit Gelincik tarafından 13 Ocak tarihinde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Antalya Aksu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aksu Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe ile ilgili önemli kararlar alındı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ile batı köylerini birbirine bağlayan Aksu Çayı üzerindeki ulaşım köprüsünü malzeme dayanımı ve ekonomik ömrünün dolması sebebiyle yıkma kararı aldı

Antalya Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Devlet Su İşleri(DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Antalya Aksu'da 2.3 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Aksu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 376 bin TL olarak belirlendi.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

ÖİB'den Antalya Aksu'da satılık gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Antalya Aksu ilçesi, Kemerağzı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Aksu üst geçidi köprüden geçecek!

Aksu üst geçidinde raylı sistemin unutulduğu iddiasını yanıtlayan Karayolları Bölge Müdürü dere yatağı nedeniyle projenin değiştiğini tramvayın köprünün üzerinden geçeceğini söyledi

Kayseri Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin eski yerleşim merkezlerinden olan Fevzi Çakmak'ta kentsel dönüşüm için ilk binalar yıkılmaya başlandı. Yıkılma riski yüzde 80 olan yığma tabir edilen 3 katlı 40 yıllık binanın ilkini yıkan inşaat şirketi, yerine 8 katlı bina inşa edecek.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Sezen Aksu'nun Üsküdar'daki evi için takipsizlik kararı!

SEZEN Aksu hakkında geçtiğimiz sene tarihi bir yapının özgün yapısı bozmak nedeniyle açılan soruşturmada takipsizlik kararı çıktı. Savcılık, tarihi yapının özgün yapısını bozan tadilatın, eski sahibi Berin Yeni tarafından yapıldığı kanaatine vardı.

Fevzi Aksu Haberi

Fevzi Aksu

Kent Mimari Bina Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Aksu, Fevzi Aksu, Ümit Gelincik tarafından 13 Ocak tarihinde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu. 


Kent Mimari Bina Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kent Mimari Bina Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58. Bulvar Caddesi, 58/5 Sokak, No:1...