27 / 04 / 2024

Feyzullah Yetgin özgeçmiş

Feyzullah Yetgin özgeçmiş

Çalık Gayrimenkul GAP İnşaat Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin kimdir? Feyzullah Yetgin ne zamandan beri Çalık Gayrimenkul ve GAP İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Feyzullah Yetgin Halk GYO’dan istifa etti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Prof. Dr. Feyzullah Yetgin bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

Feyzullah Yetgin: Ülkemize değer katmaya devam edeceğiz!

Halk GYO 2019 yılının ilk çeyreğinde özkaynaklarını arttırarak toplam aktiflerini 2,65 milyar TL'ye taşıdığını duyurdu.Konut satışı, ofis kirası ve finansal gelirden oluşan toplam hasılat geçen yıla kıyasla yüzde 16,3 oranında artış gösterdi.

Feyzullah Yetgin yeniden GYODER Başkanı oldu!

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Feyzullah Yetgin: MIPIM ülkemize yatırımcı çekecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’e katıldı. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar açısından önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

Türkiye’de ne yapsan satarsın dönemi bitti!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin “Artık Türkiye’de ‘ne yapsan satarsın’ dönemi bitti. Daha planlı büyümeli, finansal enstrümanlarla sektörü güçlendirmeliyiz” diye açıklama yaptı.

Emlak Bankası sektörümüze güç katacak isabetli bir adım!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın kuruluşuna onay verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bankanın 18 yıl sonra katılım bankası olarak yapılandırılarak yeniden faaliyete geçirilmesi, sektörümüze güç katacak isabetli bir adım" dedi...

Yabancıya konut satışında hedef 10 milyar dolara ulaşmak!

GYODER, Almanya’da yapılan Evim Türkiye Fuarı’nda, Türkiye’de yatırım çağrısında bulundu. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Bugün yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, kendi memleketlerinde yatırım hayallerini gerçekleştirmeleri için doğru bir zaman.” dedi.

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak için çözüm önerileri!

Gayrimenkul sektörünün 2018’de yüzde 2.3 oranında büyüme kaydettiğini ve umut verici bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, sektörü canlandırmak için çözüm önerilerini sıraladı.

Yabancıya konut satışında 2018'i 6 milyar dolar ile kapatacağız!

Real Estate Stars ödül töreninde konuşan GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Bu yılı yabancıya 6 milyar dolar konut satışı ile kapatacağız ama 2019 hedefimiz, 10 milyar dolarlık satış" dedi. 

Gayrimenkule ilgi artacak!

9. Boğaziçi Zirvesi, Uluslararası İş Birliği Platformu'nda konuşan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, KONUTDER Başkanı Altan Elmas ve Ege Yapı Başkanı İnanç Kabadayı sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün önü açık!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, “Bugün 2023, 2071 Türkiye’sini konuşuyorsak, dünyanın yaşanabilir şehirleri ile ilgili endekslerde üst sıralarda yer almak istiyorsak, önümüzdeki 15-20 yıl durmaksızın çalışmalıyız” diye açıklama yaptı. 

Feyzullah Yetgin özgeçmiş Haberi

Feyzullah Yetgin özgeçmiş

Feyzullah Yetgin kimdir?

Feyzullah Yetgin, 1970 İstanbul doğumlu. Dr. Feyzullah Yetgin, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 


Aynı Üniversite’de Çalışma Ekonomisi Bölümünde “Türkiye’de Leasing ve İstihdam” konulu tezi ile yüksek Lisans çalışmasını tamamladı. 


Feyzullah Yetgin; 'Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının Performans Değerlemesi ve Türkiye Uygulaması' konusunda Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü, Bankacılık Anabilim dalı’nda doktorasını 2002 yılında tamamladı.


Pennsylvania Üniversitesi’nde akademik çalışmalarda bulunan Yetgin çalışma hayatına 1989 yılında Kale Kimya’da başladı. Daha sonra sırasıyla; Halk Finansal Kiralama A.Ş. Bütçe ve Planlama Yetkilisi, Demir Finansal Kiralama A.Ş. Mali İşler Yönetmeni, Kent Finansal Kiralama A.Ş. Mali Kontrol Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


2000- 2003 yılları arasında Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Muhasebe ve İdari İşler Müdürü olarak görev aldı. 2003-2009 yılları arasında T.C. Başbakanlık TOKİ...