27 / 04 / 2024

Feyzullah Yetkin kim

Feyzullah Yetkin kim

GAYRİMENKUL sektörünün 2013 yılında oldukça dinamik ve hareketli bir yıl geçirdiğini belirten Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Türkiye'nin gayrimenkul sektöründe fırsat vadeden ülkeler arasında yer aldığını söyledi.

Feyzullah Yetkin'den Hasan Can'a ziyaret!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetkin, YDA inşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindekiler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Feyzullah Yetgin 2015 yılında gayrimenkule umutla bakıyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, 2015 yılına umutla bakan isimler arasında yer alıyor. Sektörün 2015 yılında ekonominin itici gücü olmaya devam edeceğini söyledi.

Feyzullah Yetkin kim Haberi

Feyzullah Yetkin kim


GAYRİMENKUL sektörünün 2013 yılında oldukça dinamik ve hareketli bir yıl geçirdiğini belirten Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Türkiye'nin gayrimenkul sektöründe fırsat vadeden ülkeler arasında yer aldığım söyledi. Sadece Türk yatırımcılar için değil, yabancı yatırımcılar için de önemli fırsatların varlığına değinen Yetgin, 2013 yılında gayrimenkul sektöründeki en önemli gelişmenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mn önderliğinde başlatılan kentsel dönüşüm hareketi olduğunu söyledi. Yetgin, bunların etkisiyle 20141in de hareketli geçmesini beklediklerini söyledi. 


Çalık Gayrimenkul'ün İstanbul'un birçok farklı noktasında projeler geliştirdiğini hatırlatan Yetgin "Mevcut ve devam eden projelerimizle birlikte toplam 4 milyar dolarlık portföy büyüklüğüne sahibiz. Bizim açımızdan da 2013'üıı en önemli konusu, Türkiye'deki ilk kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360 projesinin geçirdiği son derece başarılı süreç oldu. Sürdürdüğümüz diğer projeler arasında ise Şehrizar...