29 / 04 / 2024

feza proje ofis tasarımları

feza proje ofis tasarımları

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Metrofis Yücesoy fiyat!

2018 Eylül'de teslimlerin gerçekleşeceği Metrofis Yücesoy 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Metrofis Yücesoy fiyat listesi...

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Akfen İnşaat Esentepe Projesi!

Akfen İnşaat Esentepe Projesi 62 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. “Business Park” konseptiyle tasarlanan proje ofis, iş merkezleri, rekreasyon alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesi 14 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mahall Ankara lansman tarihi!

Türkerler İnşaat imzasıyla yükselen projede dükkan fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Proje ofis, dükkan ve 246 adet daire bulunuyor. Mahall Ankara lansman tarihi olarak 28 Mayıs Perşembe günü belirlendi.

Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje ofis, daire ve dükkanlardan meydana geliyor. Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Kale lansman tarihi!

Toplam 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje ofis alanları 247 metrekareden başlıyor. Avrupa Konutları Kale lansman tarihi ofis ve dükkanlar 26 Mayıs Salı günü olarak belirlendi.

Loft Up Tatar Yapı fiyatları!

Loft Up Tatar Yapı fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje ofis, plaza ve konutlardan meydana geliyor.

feza proje ofis tasarımları Haberi

feza proje ofis tasarımları

Feza Proje, iddialı projeleri ile daha fazla yurt dışı işlerine imza atmak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut, "Çok sayıda projede yer almaya çalışıyor ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye önem gösteriyoruz" dedi.

Fortune Türkiye Dergisi’nin bu ayki sayısında, Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile bir araya gelerek gelecek planları hakkında söyleşi yaptı. İşte o söyleşi...

Kamu Projeleri, sağlık, yurtiçi-yurtdışı ofis gibi büyük ölçekli projelere kendine özgü tasarımlan ile anahtar teslimi tasarım sunan Feza Proje, yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. İç mimarlık ve grafik tasarımın ayrılmaz bir ikili olarak benimseyen ve bu yönde hizmet veren Feza Proje'nin hedefinde, yerel markalara kurumsal kimlik kazandırarak ulusal ve global pazarda rekabet edecek bir yüz tasarlamak var.

Şirketin...