17 / 05 / 2024

Fi Yaka Evleri havadan

Fi Yaka Evleri havadan

Fi Yapı'nın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Fi Yaka Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi!

Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyat listesi 2 milyon 635 bin TL'den başlıyor. Yeşil Yaka Evleri'nde ilk etap bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurları TMSF'ye başvurdu!

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Fi Yaka Evleri havadan Haberi

Fi Yaka Evleri havadan



Fi Yaka Evleri Projesi'nin havadan görüntüleri için...