28 / 08 / 2024

Fi Yaka ne zaman teslim

Fi Yaka ne zaman teslim

Kırıkkale'de hayata geçirilen Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 30 Ekim 2014 olması planlanıyor. Fi Yapı imzasıyla inşa edilen projenin toplam alanı 330 bin metrekare olarak belirlendi...

Edirne ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 5 adet arsa ve arazi satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Kastamonu’da bulunan farklı niteliklere sahip 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Peki arsa ve arazilerin fi yatları ne kadar? İşte satışla ilgili  detaylar…  

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Bahçe Yaka projesi 317 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçe Yaka Evleri fiyatları ne kadar?

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Fi Yaka ne zaman teslim Haberi

Fi Yaka ne zaman teslim

İçerisinde toplam 7 bin adet dairenin bulunması planlanan Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Fi Yaka projesi, Kırıkkale bölgesinde yükseliyor. 


İlk etabında 10 ila 15 katlı 34 blok bulunan Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olması öngörülüyor. Proje, Fi Yapı imzası taşıyor. 


Kırıkkale Fi Yaka projesinde; kreş, çocuk parkı, Türk hamamı, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, sauna, basketbol ve voleybol sahaları, masa oyunları gibi sosyal alanlar olması planlanıyor. 


Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 30 Ekim 2014 olarak belirlendi. Projenin ilk etabında yer alan  1,136 adet daireden, 12 adet ticari alan teslim edilecek. 


Telefon: (0216) 469 3030

Web: