05 / 05 / 2024

Fi Yaka teslim tarihi

Fi Yaka teslim tarihi

Kırıkkale'de hayata geçirilen Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 30 Ekim 2014 olması planlanıyor. Fi Yapı imzasıyla inşa edilen projenin toplam alanı 330 bin metrekare olarak belirlendi...

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi!

Toplam 75 adet lüks daireden meydana gelen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 15 bin 400 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İşte Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi...

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Fi Yaka Kırıkkale mağdurları TMSF'ye başvurdu!

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Can Yaka Konutları teslim tarihi!

Toplam 53 adet daireden meydana gelen Can Yaka Konutları projesi Konya'da yükseliyor. Can Yaka Konutları teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Karşıyaka 360 ne zaman teslim?

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen projenin satışları Kasım ayının 15'inden sonra belirlenecek. Proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. Peki Karşıyaka 360 ne zaman teslim?

Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olunabilen projede 288 adet satılık daire yer alıyor. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Fi Yaka teslim tarihi Haberi

Fi Yaka teslim tarihi

İçerisinde toplam 7 bin adet dairenin bulunması planlanan Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Fi Yaka projesi, Kırıkkale bölgesinde yükseliyor. 


İlk etabında 10 ila 15 katlı 34 blok bulunan Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olması öngörülüyor. Proje, Fi Yapı imzası taşıyor. 


Kırıkkale Fi Yaka projesinde; kreş, çocuk parkı, Türk hamamı, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, sauna, basketbol ve voleybol sahaları, masa oyunları gibi sosyal alanlar olması planlanıyor. 


Fi Yaka Kırıkkale teslim tarihi 30 Ekim 2014 olarak belirlendi. Projenin ilk etabında yer alan  1,136 adet daireden, 12 adet ticari alan teslim edilecek. 


Telefon: (0216) 469 3030

Web: