03 / 05 / 2024

FİBA CP inegöl avm

FİBA CP inegöl avm

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Çocuk parası hesaplara ne zaman yatacak? Çocuk Destek Bileşeni başvuruları nasıl yapılır? Çocuk parası ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardımlara 'Çocuk Destek Bileşeni' adıyla yeni bir program eklendi. Bu gelişmelerin ardından tüm çocuklu vatandaşlar yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Çocuk yardımı ne kadar? Çocuk desteği kimlere verilecek, başvuru nasıl yapılı

Aile Destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Her ay 1250 TL kimlere verilecek?  Aile Desteği Programı 2022...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi durumu iyi olmayan ailelere 850 TL ila 1250 TL arasında maddi destekte bulunuyor. Peki Aile Destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Her ay 1250 TL kimlere verilecek? İşte detaylar...

10.000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?

10.000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? sorusu pek çok kişinin sorduğu ve yanıtını aradığı bir konudur. İşte 10.000 TL yardım başvurusuna dair detaylar!

İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı nasıl hesaplanır?

Sigortalı çalışanların işsiz kaldıklarında aldığı işsizlik ödeneği (maaşı) belirli şartlar sağlandığında ödenir. İşsiz kalanlar işsizlik maaşına kimler başvurabilir, işsiz maaşına başvuru nasıl yapılır ve işsizlik maaşı nasıl hesaplanır sorularının cevabını araştırıyor.

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

TOGG başvuru nasıl yapılır?

TOGG’un ilk modeli üretim bandından indi. Bu haber üzerine vatandaşlar, “TOGG başvuru nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte detaylar!

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

Başvurular başladı! 2 bin 500 TL yardım yapılacak! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan doğal gaz desteği başvuruları 5 Eylül tarihinde başladı. Peki, Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz desteğinden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022? Soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

FİBA CP inegöl avm Haberi

FİBA CP inegöl avm

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 


Tanıtım etkinliğine FİBA Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Küçük, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, MUDO’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Torunlar GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun ve JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş katılım gösterdi. 

Tanıtım toplantısında açıklamalar yapan;  Hüsnü Özyeğin, “Farklı yörelerde alışveriş merkezlerimiz bulunuyor. Adana’da yer alan alışveriş merkezimizi yapılan yenileme sonrasında çok güzel geliştirdik. İnegöl için keza çok güzel bir proje başlıyor. FİBA CP ekibi, Romanya’daki iki alışveriş merkezinin tepeden tırnağa...