05 / 05 / 2024

FIFA Dünya Futbol Müzesi alanı

FIFA Dünya Futbol Müzesi alanı

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Doha metrosu 2022 Dünya Kupası için hazırlanıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası için hizmete girecek Doha metrosu sayesinde taraftarlar aynı gün içinde birden fazla maç seyredebilecek...

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

2022 Dünya Kupası projeleri için 500 milyar dolar harcanacak!

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası projelerinin maliyetleri dudak uçuklattı. El-Emadi, "Stat dışında, otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor'' dedi.

Türk müteahhitler dünya kupası hazırlıklarına talip!

Rusya, FIFA 2018 Dünya Kupası için 13 kentte 50 milyar doları aşan altyapı projeleri hedefliyor. Türk müteahhitleri çok sayıda inşaatı kapsayan bu projelerde yer almak üzere çalışmalara başladı.

Katar'dan 2022 Dünya Kupası için Türk müteahhitlere çağrı!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için gerekli müteahhitlik işlerinin Türk firmaları tarafından gerçekleştirilmesini istediklerini kaydetti.

Zürih FIFA Dünya Futbol Müzesi açıldı!

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

Türk müteahhitler Rusya Dünya Kupası'na göz dikti!

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

FIFA’nın 2022 Dünya Kupası Katar projesi Türk inşaatçılar için kabus oldu!

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’nın rüşvet skandalı nedeniyle iptalinin yeniden gündeme geldi. FIFA’nın 2022 Dünya Kupası’nı Katar’dan alma ihtimali Türk inşaatçılar için kabus oldu. Müteahhitler 30 milyar dolarlık iş almayı hayal ediyordu.

Süpermarketler Dünya Kupası sayesinde 54 milyon Euro ek gelir elde etti!

2014 FIFA Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın başarısı ülke ekonomisine de olumlu yansıdı. Pazar araştırma şirketi GfK, Hollanda'daki süpermarketlerin Dünya Kupası sayesinde 54 milyon euro ek gelir elde ettiğini bildirdi.

FIFA Dünya Futbol Müzesi alanı Haberi

FIFA Dünya Futbol Müzesi alanı

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, İsviçre'nin Zürih kentindeki müzenin açılışına, 26 Şubat'ta yapılan olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Gianni Infantino'nun yanı sıra FIFA'da vekaleten genel sekreterliği yürüten Markus Kattner, müzenin genel müdürü Stefan Jost ve eski İsviçreli futbolcu Stephane Chapuisat katıldı.


Üç bin metrekarelik bir alanda, aralarında iki FIFA Dünya Kupası'nın da bulunduğu binden fazla eserin sergilendiği müze, FIFA'ya 30 milyon İsviçre frangına mal oldu. Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı. Bin 400 fotoğrafın sergilendiği binada ayrıca kütüphane, spor bar ve yemek alanları da...