02 / 05 / 2024

Fifa Seyahat Hizmetleri adres

Fifa Seyahat Hizmetleri adres

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Perpa Ticaret Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Güven Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Güven Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baş tarafından kuruldu.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lovest Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıaltın tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kahraman tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Sestri Seyahat Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sestri Seyahat Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Elçin Özkan tarafından kuruldu.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

UTS Uras Turizm Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

UTS Uras Turizm Seyahat Gayremenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kafiye Başkurt tarafından kuruldu.

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

Fifa Seyahat Hizmetleri adres Haberi

Fifa Seyahat Hizmetleri adres

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- Seyahat Hizmetleri ile İlgili Konular: 1-) Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek  ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. 2-)Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni...