07 / 05 / 2024

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Niyazi Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Orhan Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 19 Aralık'ta kuruldu.

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrivo Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Doğru Avgen tarafından kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oga Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Akatoğlu ve Hacı Ömer Öztaşkın ortaklığında kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Vizyon Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Uzun ve Sinem Filiz Uzun ortaklığında kuruldu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bıldır tarafından kuruldu.

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Soyyiğit ve Mesaad Alı Alhamad ortaklığında kuruldu.

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Kılınç ve Filiz Bayraktar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Elbiz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbiz Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çankaya ve Filiz Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Haberi

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Niyazi Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Orhan Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları...