04 / 05 / 2024

Fikirtepe firmaları

Fikirtepe firmaları

İşte Sunja - Tita , Anka , Maritaş, Başaran , Emay Kent Plus hakkında son durum analizleri... Bu firmaların anlaşma yaptıkları adalarda son durum ve yeni gelişmeler neler?

Fikirtepe'de hak sahipleri kiralarını alamıyor!

Kentsel dönüşüm şehri Fikirtepe'de hak sahipleri kiralarını alamıyor. Firmalar Araplara konut satışını hızlandırmak için reklam yapmaya başladı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çilesi!

Fikirtepe’de 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılan evlerin sahipleri, projelerin başlamamasından şikayet ediyor. Firmaların vaatlerini yerine getirmediğini söyleyen mağdurlar sorunun çözülmesini istiyor.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Fikirtepe müteahhitlerine rekabet soruşturması!

Fikirtepe'de inşaat firmalarının vatandaşla anlaşma yaparken ortak hareket ettiğine ilişkin şikâyetlerin artması ile birlikte Rekabet Kurulu, müteahhitlere rekabet soruşturması başlattı. 

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Fikirtepe’de 1.3 milyon metrekare alan dönüşüyor!

Fikirtepe’de 1 milyon 330 bin metrekarelik alanda dönüşüm yapılıyor. Dönüşümün yapıldığı bölgede 160 bin kişinin yaşaması öngörülüyor. Bu yıl teslimlere başlayacak firmalar ve seneye oturumun başlayacağı parseller ile Fikirtepe yepyeni bir merkez olacak.

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Platformu toplantısı 9 Ekim'de!

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşümü gerçekleştiren müteahhit firmalar tarafından kurulan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Platformu, Çırağan Oteli’nde gerçekleştirecek.

Fikirtepe Business İstanbul'da ofisler 6 milyon dolara!

Fikirtepe’nin tek ve ilk ofis projesi olan Business İstanbul, yerli ve yabancı şirketlerin adresi oluyor. Yaklaşık 6 milyon dolara satılan bin 500 metrekarelik ofislere Dubai merkezli ve Batılı firmaların ilgisi büyük.

Fikirtepe'de konut fiyatları iki katına mı çıkacak?

Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de metrekare fiyatlarının iki katına çıkacağını iddia ediyor.Konutta durgunluğa neden olan seçimler, Ramazan ayı ve yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadılar.

Teknik Yapı Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye başlıyor!

İstanbul Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye hayata geçirecek Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, mali ve teknik gücü yeterli olmayan firmaların bölgeye girdiğini belirtti.

Dumankaya ve Keleşoğlu Fikirtepe projeleri için çözüm toplantısı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Fikirtepe'de hızlı ilerleme için, yüzde 90 üzerinde anlaşma yapan firmaları ve projenin başlamasını geciktiren hak sahiplerini müdürlüğe davet ederek, yüzleştirme toplantısı yaptı.

Fikirtepe firmaları Haberi

Fikirtepe firmaları


Sunja - Tita , Anka , Maritaş, Başaran , Emay Kent Plus Hakkında son durum analizleri bu firmaların anlaşma yaptıkları adalarda son durum ve yeni gelişmeler neler?



Emay Kent Plus





İlk ruhsat alan Emay Kent Plust firmasının projesinde henüz her hangi bir kat çıkmamış olmasına rağmen ciddi oranda satış yaptığı bize gelen bilgiler arasında. Emay Kent Plus'ın sözleşmesinde 3 ay ardarda kiraların ödenmemesi kiraların fesih nedenidir maddesi bulunmasına rağmen, Emay Kent Plus firması Ada içerisinde vatandaşların imzalamasını istediği ve içeriğinde temsilcilere geniş bir devir ve ipotek çözme yetkisi içeren vekaletnameyi imzalamayan vatandaşlara kira ödemelerini vermemektedir.Bununla ilgili de daha önceden protesto çeken bazı vatandaşların hukuki süreç başlatmaya hazırlandıkları Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgiler arasında.




Sunja - Tita 


Sunja Firması ile ilgili yapmış olduğumuz bir...