28 / 04 / 2024

Fikirtepe irtibat ofisi

Fikirtepe irtibat ofisi

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Fikirtepe Uplife Evleri satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Brooklyn City Fikirtepe'de ön talep süreci Mart'ta başlıyor...

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3. İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi!

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fortis Sinanlı'da teslimler Mart 2019 yılında yapılıyor...

Fikirtepe irtibat ofisi Haberi

Fikirtepe irtibat ofisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye’de kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’de sahaya indi. Zaman zaman kentsel dönüşümle ilgili sorunlarla gündeme gelen Fikirtepe’de bakanlık bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla irtibat ofisi açtı. Yetkililer, İller Bankası ve Kiptaş tarafından devralman Anka Evim Kadıköy satış ofisinde çalışmalara başladı. Müdürlük, müteahhitler ve hak sahiplerinin de yer aldığı açılışta, yeni Ünalan Kavşağı’nın müjdesi de paylaşıldı. Şuanmetrobüs ve Kadıköy-Tavşantepe (Pendik) metro hattı ile E-5 minibüs ve İETT otobüs hatlarının buluşma noktası olan Ünalan, yeni kavşak ile Fikirtepe’yi önemli akslara direkt bağlayacak.

Habertürk Gazetesi'nden erdem Aktürk'ün haberine göre, Fikirtepe Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından inşası devam eden ve toplam uzunluğu 6 krr. olan bağlantı yolu ve viyadük çahşmalar. iie...