27 / 04 / 2024

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.



İstanbul'da kentsel dönüşüm konusunda adından çok fazla söz edilen Fikirtepe bölgesinde sorunlar nihayet sona eriyor. Bakanlığa bağlı İller Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki  Kiptaş  ile Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kuruldu. 


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası A.Ş. ve KİPTAŞ arasında imzalanan 24 Ekim 2016 tarihli ‘6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Kapsamında Yapılacak Uygulamalara İlişkin İşbirliği Çerçeve Protokolü’ ile ek protokoller kapsamında imzalanan sözleşmeler doğrultusunda Fikirtepe bölgesindeki Vartaş ve Anka firmalarının sözleşme adalarındaki kentsel dönüşüm işleminin uygulaması Kiptaş tarafından yapılıyor. 


Satış ofisi açıldı

Kiptaş tarafından yürütülecek projeler için Kadıköy Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde satış ofisi açıldı. Projeler hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Kiptaş, Anka ve Vartaş'ın projelerinin inşaatını üstlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş tamamlanmayan projelere omuz verdiklerini ifade ederek, "Biz finansmanı göze aldık. Projelere Kiptaş logosu asılıp inşaat başlayınca kamu güvencesi nedeniyle satışlar hızlanabilir. Bu durumda satışlardan elde edilecek gelir finansman olarak kullanabilir.  inşaat firmalarına yaptıkları masraflar karşılığında yüzde 32 hisse verilecek." şeklinde açıklama yapmıştı.

 


Satış ofisi adresi: Dumlupınar Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sok. No: 55 Fikirtepe/Kadıköy/İSTANBUL 


Satış ofisinin telefon bilgileri: 0 216 551 22 11 -  0 216 551 22 66 - 0 216 551 22 99



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön