19 / 05 / 2024

Fikirtepe İstanbul satış 216 fiyatları

Fikirtepe İstanbul satış 216 fiyatları

Fikirtepe İstanbul 216 fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Projede açık ve kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, otopark ve güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alıyor...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Transform Fikirtepe Evleri satılık!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Transform Fikirtepe Evleri satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık!

Yaklaşık 800 konut ve 4 bin 500 metrekare ticaret alanının bulunması planlanan projede Şua İnşaat imzasıyla yükseliyor. Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık daireler İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe İstanbul 216 satılık!

Fikirtepe İstanbul 216 satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki dairelerin alanları 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satış fiyatları!

Concord İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 1.175 adet daire yer alıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul satış fiyatları...

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi!

Daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlangıç gösteren Concord İstanbul 'da yüzde 10 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Teknik Yapı Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Teknik Yapı Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı projede yüzde 10 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Evinpark Fikirtepe Evleri satış tarihi!

İstanbul'un en gözde semtlerinden Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçmeye hazırlanan Evinpark Fikirtepe Konutları inşaası 2-3 ay sonra başlayacak. Evinpark Fikirtepe Evleri satış tarihi haberimizde yer alıyor...

Fikirtepe Evinpark satış!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe projesi 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 2 blok halinde yükselecek projenin satışları Haziran ayında başlayacak.

Fikirtepe İstanbul satış 216 fiyatları Haberi

Fikirtepe İstanbul satış 216 fiyatları

Yüzde 1 KDV uygulanan Fikirtepe İstanbul 216 fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Proje İStanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de yer alıyor.


Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul 216 Kadıköy projesi 541 adet daire ve 12 adet dükkandan meydana geliyor. Proje 11 bin 350 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Baysaş İstanbul 216 teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi. Kadıköy İstanbul 216 ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


24 katlı 3 blok halinde yükselen İstanbul 216 projesinde açık ve kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, otopark ve güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Fikirtepe İstanbul 216 fiyatları!

Fikirtepe İstanbul 216 fiyatları metreakre birim bazında 6 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor.


İstanbul 216 Fikirtepe satış ofisi

Tel: 444 9 101

Web: