28 / 04 / 2024

Fikirtepe ne kadar sürede arttı

Fikirtepe ne kadar sürede arttı

İstanbul'un en önemli dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe'de konutların metrekare fiyatı iki yılda yaklaşık iki kat artış gösterdi. Bölgede 8 bin lira seviyesinde olan metrekare fiyatının iki haneli rakamlara çıkması bekleniyor.

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Uplife Kadıköy projesi 650 adet konut ve 25 dükkandan meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

2016 yılının Aralık ayında 1. Etap teslimlerinin, 2017 yılının Aralık ayında 2. Etap teslimlerinin gerçekleşeceği Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 Fikirtepe fiyatları ne kadar?

24 katlı 3 bloktan oluşan İstanbul 216 Fikirtepe fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak metrekare bazında 6 bin 500 TL'den başlıyor deniliyor. Proje, Baysaş İnşaat imzasıyla konumlanıyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Tapu birleştirme harcı ne kadar?

Tapu birleştirme işlemi tapu kütüğünde ayrı ayrı birden çok taşınmaz malın birleştirilme işlemi olarak ifade ediliyor. Tapu birleştirme işlemi için tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu birleştirme harcı ne kadar?

Tapuda tevhit harcı ne kadar?

Tevhit ya da birleştirme talep üzerine yapılan bir tapu işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Tevhit işleminin gerçekleşebilmesi için tapu tevhit harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda tevhit harcı ne kadar?

Hisseli tapu ayırma masrafı ne kadar?

Hisseli tapu ayırma işlemleri tapuda tescilli bir parselin birden fazla parsellere ayrılması işlemine deniyor. İfraz işleminin gerçekleşebilmesi için tapu ifraz harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, hisseli tapu ayırma masrafı ne kadar?

Fikirtepe ne kadar sürede arttı Haberi

Fikirtepe ne kadar sürede arttı

Konutta durgunluğa neden olan seçimler, ramazan ayı ve yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadı. İmar sorunlarının çözüldüğü ve milyarlarca liralık gayrimenkul projelerinin yükseldiği Fikirtepe, inşaat sektöründe yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Anadolu Yakasındaki iddialı yatırımların adresi Fikirtepe gayrimenkulde kısa sürede elde ettiği getiriyle dikkat çekti. Bölgede konutların metrekare fiyatı 2 yıl içinde ikiye katlandı, iki yıl önce 4 bin 400 lira seviyesinde olan metrekare birim fiyatı bugün 8 bin lira seviyesine ulaştı. Fikirtepe'nin ilk ruhsatını alan firması olan Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, bölgede metrekare fiyatlarının yükselişini sürdüreceğini ve iki yıl içinde iki haneli rakamlara ulaşacağını söyledi. Bölgede yeni ruhsatların alındığına dikkat çeken Aydın, "Fikirtepe'nin 'primtepe' vasfının daha da...