28 / 07 / 2024

Fikirtepe Platformu yatırımları

Fikirtepe Platformu yatırımları

Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşüm projesi için çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği, Fikirtepe Platformu’nu oluşturdu.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan pay satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, bağlı ortaklığındaki payının satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı...

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

GİSP, Markalı Gayrimenkul Yatırımları'nı masaya yatırıyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), Markalı Gayrimenkul Yatırımları toplantısını GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde düzenliyor. Toplantıda, markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolü konuşulacak.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan sermaye artırımı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., çıkarılmış sermaye tutarının yüzde 100 bedelli ve yüzde 100 bedelsiz artırılarak 27.218.796 TL'ye çıkarılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

TUCLK Tezgah Yatırımlarının Faaliyet bildirimlerini yayınladı!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na Siparişi Verilen Tezgah Yatırımlarının Kurulum ve Faaliyeti hakkında bilgi yayınladı.

Kutlu Tamay: Güneş enerjisine yatırımlar daha karlı olacak!

TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay; Güneş Enerjisine yapılacak yatırımların, daha karlı ve verimli olacağını söyledi.

Fikirtepe Platformu yatırımları Haberi

Fikirtepe Platformu yatırımları

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketleri Kadıköy Fikirtepe’de yaklaşık 4 yıldır devam eden İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projesinin hızla ve başarılı bir şekilde tamamlanması için güç birliği yaptı. Bölgede proje geliştiren şirketlerden 17’si bir araya gelerek Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği öncülüğünde Fikirtepe Platformu’nu hayata geçirdi. Başkanlığını Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun yaptığı platformun  halihazırda; Baysaş, CC Group, Dumankaya, Ekşioğlu Yapı, Emay, Erkan Grup, Güral İnşaat, Haldız İnşaat, Nuhoğlu, Pana Yapı, Sefa İnşaat, Selka NSK, Sinanlı Yapı & Yiğit Group, SVR Group, Şua İnşaat, Teknik Yapı ve Vartaş şirketleri olmak üzere 17 üyesi bulunuyor. 


18 MİLYAR $ DEĞERE ULAŞACAK 


Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Tarihte fikrin merkezi olarak konumlanan Fikirtepe’de bir “ortak aklın buluşma noktası” olarak bu platformu kurduk. Fikirtepe’de...