21 / 05 / 2024

Fikirtepede konut fiyatlrı artacak mı

Fikirtepede konut fiyatlrı artacak mı

Kentsel dönüşümün önemli duraklarından Kadıköy Fikirtepe'de yeni konutların metrekare fiyatları ikiye katlandı. 8 bin liraya çıkan fiyatların 3 yıl içinde 15 bin liraya yaklaşacağı öngörülüyor.

Vartaş Yapı, Fikirtepede 2 bin konut yapacak!

Vartaş Yapı, Fikirtepede hayata geçireceği Manhattan İstanbul projesi için ada ve parsel sahipleriyle anlaşmalara devam ediyor...

ABD`de konut fiyatları en dipte

ABD'de yeni konut satışları, geçen yıl, bir önceki yıla göre yüzde 26,4 oranında düşerek 774 bine geriledi.

Türkiye`de 300 bin konut sahiplerini bekliyor

Artan konut talebini fırsat bilerek Türkiye'nin her yanında proje üreten yap-satçılar, şimdilerde yaklaşık 300 bin konutu ellerinden çıkarmaya çalışıyor.

Konut üretimi var, satýþý yok

Ýstanbul Umum Emlak Komisyoncularý Odasý Baþkaný Sabri Ateþ, þu anda Ýzmir, Adana, Mersin, Antalya, Ankara, Ýstanbul ve bütün bölgelerde bir sýkýntý olduðunu belirterek, "Türkiye'de konut ür

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Fikirtepede konut fiyatlrı artacak mı Haberi

Fikirtepede konut fiyatlrı artacak mı

Konutta durgunluğa neden olan seçimler, ramazan ayı ve yaz mevsimin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadılar. İmar sorunlanın çözüldüğü ve milyarlarca liralık birçok gayrimenkul projesinin yükseldiği Fikirtepe, inşaat sektöründe yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Anadolu Yakası’ndaki iddialı yatırımların adresi Fikirtepe gayrimenkulde kısa sürede elde ettiği getiri ile sektörü yatırıma motive etti. Bölgede konutların metrekare fiyatı 2 yıl içinde ikiye katlandı. İki yıl önce 4 bin 400 lira seviyesinde olan metrekare birim fiyatı bugün 8 bin lira seviyesine ulaştı. Fikirtepe’de dönüşüm için ilk ruhsat alan firmalardan Baysaş İnşaat, bölgede metrekare fiyatlarının yükselişini sürdüreceğini ve üç yıl içinde 15 bin liraya ulaşacağını belirtiyor.


FİYATLAR SÜREKLİ YÜKSELİYOR


Bölgede yeni ruhsatların alındığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam...