04 / 05 / 2024

Fikret Onhan kim

Fikret Onhan kim

Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan kimdir? Fikret Onhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Onhan, ne zamandan beri, Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürü Fikret Onhan, riskli yapı ve riskli alan konusunda Adıyaman’ın önemli kazanımlar elde ettiğini vurguladı.

Fikret Onhan kimdir?

Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan kimdir? Fikret Onhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fikret Onhan, ne zamandan beri, Adıyaman Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Adıyaman'da 106 kişi riskli yapı başvurusunda bulundu!

Çevre ve Şehircilik adıyaman İl Müdürü Fikret Onhan yaklaşık bir yıldan beri uygulanan ‘riskli yapı’ uygulaması kapsamında 106 kişinin müracaatının alınarak işleme konulduğunu ve şuana kadar 60 bin TL kadar kira yardımının yapıldığını belirtti.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Fikret Orman: Vodafone Arena için 23 bin ton demir kullanacağız!

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman yeni stadın inşaatı için şu ana kadar 20.000 ton demir kullandıklarını ve bunu çatı ile beraber 23 bin tona ulaşacağını belirtti.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Fikret Çıtırgı kimdir?

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı kimdir? Fikret Çıtırgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı'nın biyografisi bu haberde...

Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir?

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir? Fikret Şinasi Kazancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Fikret Onhan kim Haberi

Fikret Onhan kim

Fikret Onhan kimdir?

1970 yılı Elazığ doğumlu Fikret ONHAN, İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da üniversite öğrenimini 1994 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır.2000 – 2002 yıllarında Tunceli Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmış olup, 2002 – 2011 yılları arasında Malatya Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi ve İl Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.


24 Ekim 2011 tarihinde Bakanlık onayı ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başlamış olup;


07 Mart 2013 tarihinde üçlü kararname ile atanarak 1 Yıl 5 Ay süre ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı.


19.08.2013 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı.


24.02.2014 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Adıyaman Çevre ve...