05 / 05 / 2024

Fikret ve Nurten Öztürk otel yatırımları

Fikret ve Nurten Öztürk otel yatırımları

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Açıkkapu tarafından kuruldu. 

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Kayacı ve Tuncay Dinçadam ortaklığında kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş'da Sadberk Nur Karaduman ve Nurten Kınık ortaklığında kuruldu.

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Fikret Emirhan Şahin ve Lütfiye Sibel Özgürkan ortaklığında kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Aıman Alkhatıb, Fikret Alma, Haroon Alı Irfan ve Yakup İskurt ortaklığında kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Fikret ve Nurten Öztürk otel yatırımları Haberi

Fikret ve Nurten Öztürk otel yatırımları

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak. Şimdiden dolu.


İkisi de öğretmendi. 12 Eylül mağduru olmaları onlara girişimciliğin kapısını açtı. Madeni yağ ticareti ile başladılar, akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’i yarattılar. Nurten ve Fikret Öztürk, OPET’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra çocukları için yeni bir sektöre yelken açtı. Hobi olarak golf oynarken Karya Golf Kulübü’nün tamamını, National Golf Kulübü’nün ise yüzde 50’sini alan Öztürk ailesi, şimdi de zincir otel işletmeciliğine 250 milyon dolar yatırımla açtıkları Antalya Regnum ile ilk adımı attılar.


Akaryakıt sektörünün duayeni Fikret Öztürk, ve tüm...