02 / 05 / 2024

Fikret Yeni

Fikret Yeni

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun ‘hayır’ oyuna rağmen geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliği kararına tepki gösterdi.

Adana Yüreğir'de Mansurlu-Kaleyüzü karayolu inşaatı başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Feke, Kozan AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yapılacak olan karayolu inşaatını başlattılar.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Adana'ya dev hastane yatırımı!

Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Sağlık Kampüsü'nde 182 yataklı Onkoloji Hastanesi, 185 yataklı Kardiyoloji Hastanesi, 299 yataklı Genel Hastane ile bu hastanelerin ortak Teşhis ve Tedavi Hastanesi bulunuyor. Orta Doğu için ciddi bir hizmet olacak Adana'ya başka ülkelerden hastalar gelecek''dedi.

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programında ilçeye TOKİ tarafından Ceyhan İlçesi'ne 499 konut yapılacağının müjdesini verdi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Vodafone Arena'dan sonra 5 yeni tesis daha geliyor!

Geride kalan yılın kısa bir özetini yapan Başkan Fikret Orman, 2016'da 2015'in çok üzerine çıkacaklarını söyledi. Yeni yılla ilgili duygularını SABAH'la paylaşan Orman'ın hedef ve beklentileri şöyle:

Adana CarrefourSA arazisi imar değişikliğine tepki geldi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun ‘hayır’ oyuna rağmen geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliği kararına tepki gösterdi.

Fikret Orman: Artık stadımıza kavuşmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.

Fikret Yeni Haberi

Fikret Yeni

Yeni, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçen hafta AK Parti grubunun itirazına ve kaygılarına rağmen, CHP ve MHP’nin ortak oyları ile meclisten geçen CarrefourSA arazinin imarına yönelik tepkilerini ilk günden bugüne hep ortaya koyduklarını belirtti. Yeni, “Korumak istediğimiz bir başka kamu hakkı da, yoğunluğu artırılan CarrefourSA arazisinin yanındaki, yöresindeki tüm alanların aynı yoğunluk oranında artışa sahip olmaması ve tüm arsa sahiplerinin bu değişimden kazanç sağlamasının engellenmesidir. Sadece belli bir bölümün, adrese teslim ve kişiye özel ranta olanak sağlaması, bizim kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Bunun için karara tepkimiz olmuş ve tepkimiz hep sürecektir” şeklinde konuştu.


"KARARI MAHKEMEYE TAŞIYACAĞIZ"

Kararı mahkemeye taşıyacaklarını da belirten Başkan Fikret Yeni şöyle devam etti:

"Büyükşehir, kararlarını verirken bu vicdani sorumluluk saiki ile hareket ettiğinde otomatikman şehre hizmet etmenin...