29 / 04 / 2024

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.



Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu



YENİ'DEN DESTEK İSTEDİ


Seyhan Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra birçok önemli projelere imza atan Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. 64'ncü hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Fatma Güldemet Sarı'nın gelmesiyle iyice umutlanan Başkan Karalar, hazırlanan projenin bir an önce hayata geçmesi için harekete geçti. Dün, beraberinde kurmaylarıyla birlikte Divan Otel'de AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile buluştu. Görüşmeye AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş'ın da katıldığı öğrenildi.


 


"SEYHAN'IN KADERİ DEĞİŞECEK"


Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'ye Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesini tüm detayları ile anlattı. Projenin hayata geçmesiyle Seyhan'ın makus talihinin değişeceğini ifade eden Başkan Karalar, "Güney Seyhan'da yapacağımız bu proje ile insanlarımız daha modern evlerde yaşayacaklar. Bir yandan yaşam standardı yükselirken, diğer yandan da çarpık yapılaşma ortadan kalkacak. Kısaca Seyhan'ın kaderi değişecek" dedi. Projenin hayata geçmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya ileteceklerini söyledi.


 

Adana 5 Ocak Gazetesi


Geri Dön