16 / 05 / 2024

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

İBB meclis üyeleri Güney Amerika’da kentsel dönüşümü inceledi!

İBB Meclis üyeleri, Encümen üyeleri ve belediyenin üst düzey bürokratlarından oluşan heyet, kentsel dönüşüm konusunda tecrübe paylaşımı amacıyla Güney Amerika ülkelerinde temaslar gerçekleştirdi.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Fitch Ratings: Güney Akım Türkiye için pozitif olabilir!

Fitch Ratings, Güney Akım projesinin yeni rotası ile yılda 63 milyar metreküp doğalgazın Türkiye'ye yönlendirileceğini belirterek, bu durumun, transit ülke olması açısından Türkiye için pozitif bir gelişme olduğunu belirtti

Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nda belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı 'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi...

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

2311 Kanuni Bulvarı bitince Güney Çevre Yolu’da çalışmalar başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı (2. Tanjant) hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Kanuni Bulvarı’nın tamamlanmasının ardından Güney Çevre Yolu için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Hüsnü Gürpınar: Kentsel dönüşüm halka anlatılmalı!

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin içinin halka tam olarak anlatılması gerektiğini açıkladı. Hüsnü Gürpınar kentsel dönüşüm projeleri yüzünden çıkan sıkıntılar hakkında açıklama yaptı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor ve cesaret gerektiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 588 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı. Güllüce, Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektirdiğini söyledi..

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Balçova Termal Tesisleri'ne talip oldu!

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, kapatılan İl Özel İdare'nin paylaşılamayan tesisini, sağlık turizmin merkezi yapma hedefiyle işletmek istediklerini açıkladı. Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi Haberi

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu



YENİ'DEN DESTEK İSTEDİ


Seyhan Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra birçok önemli projelere imza atan Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. 64'ncü hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Fatma Güldemet Sarı'nın gelmesiyle iyice umutlanan Başkan Karalar, hazırlanan projenin bir an önce hayata geçmesi için harekete geçti. Dün, beraberinde kurmaylarıyla birlikte Divan Otel'de AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile buluştu. Görüşmeye AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş'ın da katıldığı öğrenildi.



"SEYHAN'IN KADERİ DEĞİŞECEK"


Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'ye Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesini tüm detayları ile anlattı. Projenin hayata geçmesiyle Seyhan'ın...