02 / 05 / 2024

Fikret Yetilmezsoy taziye

Fikret Yetilmezsoy taziye

Mermeriş Ticaret Türk Anonim Şirketi çalışanı Fikret Yetilmesoy vefat etti. Mermeriş A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Mermeriş'in acı günü! Fikret Yetilmezsoy vefat etti!

Mermeriş Ticaret Türk Anonim Şirketi çalışanı Fikret Yetilmesoy vefat etti. Mermeriş A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

İstanbul Grand Airport'un acı günü: Fikret Kefa Akçayoğlu vefat etti!

İstanbul Grand Airport, Havalimanları Adi Ort. Tic. İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun annesi Fikret Kefa Akçayoğlu hayatını kaybetti. İGA taziye ilanı yayınlattı.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Yüreğir Belediyesi 13. taziye evini hizmete açtı!

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilçesine sayısız kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Solaklı Taziye Evi'ni hizmete açtı.

Karabağlar Refet Bele Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Karabağlar'da Türk Kızılayı adına kayıtlı alana yapılacak Taziye evi ve Semt Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Refet Bele Taziye Evi ve Semt Merkezi 300 günde bitirilecek.

Adana Yüreğir'de Solaklı Taziye Evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediyesi’nce yaptırılan Solaklı Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı.

Yüreğir Belediyesi’nden 13. taziye evi!

Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 13.’sünü yaptırdıkları taziye evinin açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.

Karabağlar'a taziye evi inşa edilecek!

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak.

Fikret Orman: Artık stadımıza kavuşmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Selim'de yaptırılan taziye evleri açıldı!

Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden taziye evi!

Muhtarlara yönelik yapılan anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı

Fikret Yetilmezsoy taziye Haberi

Fikret Yetilmezsoy taziye

Mermeriş Ticaret Türk Anonim Şirketi çalışanı Fikret Yetilmesoy vefat etti. Mermeriş A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küçükçekmece Yavuz Selim Camii'nde icra edilip Büyükçekmece Mezarlığı'na defnedilecek. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...