21 / 05 / 2024

Fikri Işık programı

Fikri Işık programı

Türk Ytong, sektöründe fark yaratan inovatif ürünleriyle Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer aldı. Fuarda Ytong standını, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyaret etti.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık: İnşaat sektörü, 360 adet sektörü besliyor!

Denetimciler, müteahhitler ve inşaat mühendislerinin sorunlarını dinlemek bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

Fikri Işık programı Haberi

Fikri Işık programı

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar ile buluşan Bakan Fikri Işık, şirketin yeni yatırım planları ve ürünleri hakkında bilgiler aldı.

Ytong standında tavanı ısı yalıtım plağı ürünüyle yalıtılmış özel alanı da ziyaret eden Fikri Işık, ürünü inceleyerek Ytong Isı Yalıtım Plağı’nın binaların yangın güvenliği açısından çok önemli olduğunu ve yapı malzemelerinde inovasyona verilen önemden duyduğu memnuniyeti belirtti.  


Bakan Işık ile detayları paylaşan Hinginar, “Enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda öne çıkan “Ytong Isı Yalıtım Plağı”nın üretim kapasitesini önümüzdeki yıl 5'e katlıyoruz. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda 1 milyon metrekare, mantolamaya alternatif, yanmaz ısı yalıtımına imza atacağız. Tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve “A1 sınıfı yanmaz” bir malzeme olması, ürünü diğer yalıtım levhaları arasından öne çıkarıyor. Malzemenin en önemli...