27 / 04 / 2024

File Prestige Mall AVM

File Prestige Mall AVM

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

Prestige Mall Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Prestige Mall hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Prestige Mall Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Prestige Mall bayramda kaça kadar açık? Prestige Mall bayramda kaçta açılacak?

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Prestige Mall AVM'de BİM FİLE mağazası açıldı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılandı..

Elif Korkmazel 27 Eylül'de Bahçeşehir Prestige Mall AVM'de!

Pratik ve lezzetli birbirinden güzel tariflerle 27 Eylül Cumartesi Günü Elif Korkmazel Bahçeşehir Prestige Mall Avm’ de sevenleri ile buluşacak. Elif Korkmazel Bahçeşehirlilere unutulmaz dakikalar yaşatacak...

Bahçeşehir Prestige Mall’de her hafta sonu Dog Show!

Farklı etkinlikleri ile Bahçeşehirlilerin buluşma noktası olan Prestige Mall’de Eylül ayı boyunca her haftasonu Internatıonal K9 &Horse Club tarafından düzenlenen K9 Show ve mini dog show lar yoğun ilgi görüyor.

Tarihte hangi sultansınız etkinliği Prestige Mall'da yapılıyor!

Ramazan ayında da yepyeni etkinlikleri ile Bahçeşehirlileri ağırlayacak Prestige Mall Avm’de 12 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da ilk defa “TARİHTE SİZ HANGİ SULTANSINIZ” etkinliği yapılacak.

Prestige Mall'da 'Mahalle Pazarı' kuruluyor!

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mall, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Donald Trump, kızı Ivanka ile Trump Towers Mall'ı açmaya geliyor!

Mecidiyeköy'deki Trump Towers Mall 15 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açıyor. İçinde ünlü markaların yer aldığı Trump Towers Mall'ın resmi açılışı ise, 20 Nisan'da yapılacak. Açılışa işadamı Donald Trump ile kızı İvanka Trump da katılacak

Mall Of İstanbul Mahmutbey projesinde ofis fiyatları 524 bin liradan başlıyor!

Mall Of İstanbul, Mahmutbey gişelerine komşu konumda inşa ediliyor. Projede ofis fiyatları 524 bin liradan başlıyor!

Torunlar Mall Of İstanbul'da 524 bin TL'ye ofis!

Mall Of İstanbul projesinde ofisler 22 katlı ofis kulesinde yükseliyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede ofis fiyatları 524 bin liradan başlangıç gösteriyor

Üsküdar Prestige Konakları'nda fiyatlar 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor!

Arsa alanı 2 bin 500 metrekare olan Üsküdar Prestige Konakları'nın inşaat alanı ise 6 bin metrekare olarak belirlendi. Temeli 2011 yılının Haziran ayında atılan Üsküdar Prestige Konakları'nın 2012 yılının Nisan ayında tamamlanması bekleniyor

Kaya Prestige Konutları'nda 300 bin liraya!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Kaya Prestige Konutları'nda fiyatlar 300 bin liradan başlıyor

File Prestige Mall AVM Haberi

File Prestige Mall AVM

FİLE mağazalarında tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor. Her birinde yaklaşık 35 çalışanı olan FİLE mağazalarında fiyatlar 'her gün düşük fiyat' prensibiyle belirlendiği için özel promosyon günleri...