19 / 05 / 2024

Filipinler Manila çöken otel

Filipinler Manila çöken otel

Filipinler Manila'da yıkımı devam eden eski bir otelin çökmesi sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı...

Filipinler'de otel çöktü: 2 ölü, 1 yaralı!

Filipinler Manila'da yıkımı devam eden eski bir otelin çökmesi sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı...

Erzurum Palandöken'de yol çalışmaları başladı!

Erzurum Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan ayı olmasına rağmen hız kesmeyerek Yıldızkent, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde seri sıcak asfalt döküm çalışması başlattı

Uğur Köken kimdir?

İnşaat Mühendisi Uğur Köken kimdir? Uğur Köken, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Köken, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Uğur Köken...

Erzurum Palandöken'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Erzurum İli, Palandöken Harput Mahallesi'nde bulunan arsa 5 milyon 603 bin 640 TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz günü ihale edilecek.

Bendevi Palandöken: Turizmdeki düşüş esnafı olumsuz etkileyecek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, turist sayısındaki dönemsel düşüşün esnafı kısa süreli olumsuz etkileyebileceğini ve bayramdan sonra iç turizmin pik yapması ile her şeyin düzeleceğini söyledi.

Altunbüken Grubu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği de ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var.

Bendevi Palandöken: AVM'ler mahalle kültürünü yok edecek!

Yeni AVM'lerin açılmasını yeni rant projeleri olarak açıklayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken," Şimdi İstanbul'da 3 yıl içinde 31 yeni AVM açılacakmış.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Palandöken'de icradan 2.8 milyon TL'ye Diyaliz Merkezi!

Erzurum İli, Palandöken İlçesi'nde bulunan Diyaliz Merkezi Erzurum 1.İcra Dairesi tarafından 25 Ağustos günü 14:00 ile 14:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken 594 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum ili Palandöken ilçesi Malmeydanı kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2.Etap 594 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 15.00'de gerçekleşecek.

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri başvuruları uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Filipinler Manila çöken otel Haberi

Filipinler Manila çöken otel

Filipinler'in başkenti Manila'da yıkımı devam eden eski bir otel çöktü. Çökme sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı.

Manila Belediye Başkanı Francisco Isko Moreno konuyla ilgili açıklama yaptı. Moreno, yaptığı açıklamada, başkentte uzun zaman önce kapanan ve yıkımı devam eden Sogo Otel'in bilinmeyen bir nedenle çöktüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Moreno, otelin çökmesi sonucu iki işçinin hayatını kaybettiğini ve bir işçinin yaralandığını belirtti.

Olayla ilgili inceleme...