29 / 04 / 2024

filistin yeniden doğuş kilisesi

filistin yeniden doğuş kilisesi

TİKA Başkanlığı (TİKA) Hz. İsa’nın doğduğu yer olarak kabul edilen Nativity (Yeniden Doğuş) Kilisesi’nin restorasyonu için Filistin hükümetine 100 bin dolarlık yardımda bulunacak.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM kiracılarına müjdeli haber!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de Haziran ayında mağazaların yeniden açılışına destek olmak adına yüzde 60 oranında kira indirimi uygulanmasına, Temmuz ayında kiracılarından yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi.

Ebu Rudeyne'den Doğu Kudüs'te yeni yasa dışı konut inşa edilmesine tepki!

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, Doğu Kudüs'te bulunan Yahudi yerleşim birimine 5 bin 200 yeni konut inşa etme kararına tepki gösterdi...

Batı Şeria'daki Doğuş Kilisesi restorasyonu tam gaz! 

Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Doğuş Kilisesi'ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Restorasyon için komisyonun, bir kısmı Filistin hükümetinin, bir kısmı da yerli ve yabancı ülkelerdeki iş adamlarının ve kiliselerin finansmanıyla yaklaşık 15 milyon dolar tahsis edildi.

Filistin'den İsrail'in Doğu Kudüs'te yeni konut kararına tepki!

Filistin Başbakanı Iştiyye, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te 800'den fazla yeni konut inşa etme kararı nedeniyle uluslararası topluma Tel Aviv yönetimine baskı yapma çağrısında bulundu...

Hüsnü Akhan yeniden Doğuş GYO Başkanı oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Hüsnü Akhan seçildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

filistin yeniden doğuş kilisesi Haberi

filistin yeniden doğuş kilisesi

TİKA Başkanı Çam, “Abdülhamid döneminde kilisede güçlendirme çalışmaları yapılmış. Türkiye olarak TİKA aracılığıyla yaklaşık 100 bin dolarlık bir desteğimiz olacak” dedi.


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Hz. İsa’nın doğduğu yer olarak kabul edilen Nativity (Yeniden Doğuş) Kilisesi’nin restorasyonu için Filistin hükümetine 100 bin dolarlık yardımda bulunacak. TİKA Başkanı Serdar Çam, Filistin’in Beytüllahim şehrinde bulunan ve Hristiyan dünyasının Hz İsa’nın doğduğu yer olarak kabul ettiği kilisenin geçmişte bir yıkılma tehlikesi geçirdiğini hatırlatarak, yardım istediler.


“Sultan Abdülhamid Han döneminde mühendisler gönderilerek kilisede güçlendirme çalışmaları yapılmış. Şu an itibariyle de başarılı bir restorasyon çalışması yürütülüyor. Bizden de Filistin hükümeti buranın desteklenmesi için bir talepte bulundu. Biz de aynı süreci devam ettirme adına bu kiliseye malzeme yardımında bulunacağız. Türkiye olarak TİKA üzerinden yaklaşık...