14 / 05 / 2024

Filiz Ulusoy biyografi

Filiz Ulusoy biyografi

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Çağatay Ulusoy villasının bir odasını seramik atölyesi yapacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasının bir odasını seramik atölyesi haline getirecek.

Çağatay Ulusoy, Los Angeles’ta kaldığı ev için servet harcadı!

Oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles’taki lüks bir evi 4 aylığına yaklaşık 580 bin TL’ye kiraladı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Soyyiğit ve Mesaad Alı Alhamad ortaklığında kuruldu.

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Çağatay Ulusoy yeni villası için 150 bin TL harcadı!

Yeni dizisi için bölüm başı 50 bin TL alacak olan oyuncu Çağatay Ulusoy villasının dekorasyonu ve bahçe düzenlemesi için 150 bin lira harcadı.

Çağatay Ulusoy Cansit Villaları'ndan 16 bin TL'ye villa kiraladı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Zekeriyaköy'de yer alan Cansit Villaları’ndan kendisine aylık 16 bin TL'ye lüks bir villa kiraladı...

Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı!

Bir süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı. 4 aylık kirayı peşin ödeyen Çağatay Ulusoy kesenin ağzını açtı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Filiz Ulusoy biyografi Haberi

Filiz Ulusoy biyografi

Filiz Ulusoy kimdir?

Filiz Ulusoy, 1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ölümünde Sosyoloji ve Sosyal Psikoloji lisansını tamamlayarak Sosyolog ve Sosyal Psikolog unvanıyla mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda ingilizce eğitimi almıştır. 


Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında Sosyoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nun İtalya’nın Torino kentinde bulunan eğitim merkezinde “Genç İstihdamı” üzerine eğitim almıştır.


Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku ve Hukuki Çeviri Teknikleri” konulu eğitim programını tamamlayarak Avrupa Birliği Hukuku Uzmanı sertifikası almıştır. MEB Mecidiye İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle sözleşmeli İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’te Genç İstihdamı ve Araştırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dünya İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Asya Pasifik bölgesel teşkilatı olan ICFTU-APRO’nun Gençlik...