14 / 05 / 2024

Filiz Ulusoy kalecik

Filiz Ulusoy kalecik

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

TOKİ Ankara Kalecik 30 yataklı hastane ihalesi bugün gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Kalecik ilçesi 30 yataklı entegre hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14:30'da gerçekleşecek.

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Aliye Ulusoy vefat etti!

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi M.İlhan Durusoy'un annesi Aliye Ulusoy vefat etti. Metal Yapı Konut A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akdağ ve Uğur Akdağ ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Ulusoy Ro Ro Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Ro Ro Yatırımları Anonim Şirketi, Yılmaz Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından 7 milyon 69 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Kavacık, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Kalecik Çandır Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Başaran Ulusoy: İç turizm ramazandan sonra canlanacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk turistlerin yurtdışı yaz sezonu tatil tercihini ağırlıklı olarak vizesiz ülkelerin oluşturduğunu belirtti.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Kalecik Aktepe imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kalecik ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi tp.316 parsele ait 1 /5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kalecik Kızılkaya imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Kalecik İlçesi, Kızılkaya Mahallesi, Kd.211 parselin “Belediye Hizmet Alanı (Katı Atık Transfer İstasyonu) kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı 3 Haziran'da askıya çıktı...

Filiz Ulusoy kalecik Haberi

Filiz Ulusoy kalecik

Filiz Ulusoy kimdir?

Filiz Ulusoy, 1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ölümünde Sosyoloji ve Sosyal Psikoloji lisansını tamamlayarak Sosyolog ve Sosyal Psikolog unvanıyla mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda ingilizce eğitimi almıştır. 


Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Ana Bilim Dalında Sosyoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)’nun İtalya’nın Torino kentinde bulunan eğitim merkezinde “Genç İstihdamı” üzerine eğitim almıştır.


Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde “Avrupa Birliği Hukuku ve Hukuki Çeviri Teknikleri” konulu eğitim programını tamamlayarak Avrupa Birliği Hukuku Uzmanı sertifikası almıştır. MEB Mecidiye İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle sözleşmeli İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 


Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’te Genç İstihdamı ve Araştırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dünya İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Asya Pasifik bölgesel teşkilatı olan ICFTU-APRO’nun Gençlik...