16 / 05 / 2024

Filli Boya renkölçer

Filli Boya renkölçer

Filli Boya ColorExpress Renk Ölçer Sistemi'ni tanıttı. Filli Boya, renk otoritesi kimliğini teknoloji ile buluşturduğu ColorExpress Renk Ölçer Sistemi ile tüketicilere yaşam alanları için diledikleri rengi seçme imkanı sunuyor...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Filli Boya'dan Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz kampanya!

Hayatınızın aşkına Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapmak istersiniz? Onu dünyanın en mutlu insanı yapıp ayaklarını yerden kesecek bir planınız varsa, Filli Boya ile paylaşın, hayaliniz gerçek olsun.

Filli Boya Bilim Kampı ile geleceğe yolculuk!

Akademik alanda başarılı olma potansiyeli olan çocuklara bilimsel bakış açısı kazandırmayı, amaçlayan “Filli Boya Bilim Kampı” projesinin ikinci ayağı başladı. Projenin ikinci ayağı 25-29 Ocak- 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Filli Boya'dan dekorasyon önerileri!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya Renk Danışma Hattı evinizin rengini belirliyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere “Filli Boya Renk Danışma Hattı” ile rehberlik ediyor, özel öneriler sunuyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Filli Boya bine yakın okulu renklendirdi!

Filli Boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılından bu yana, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlıyor.

Filli Boya renkölçer Haberi

Filli Boya renkölçer

Filli Boya, Colorexpress Renk Ölçer Sistemi ile yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor. Filli Boya’nın üstün teknolojisi ve tecrübesinden yararlanılarak geliştirilen bu sistem, insan gözünün algılayabileceği tüm renkleri yaşam alanlarına taşıma olanağı sunuyor.


Filli Boya Renk Ölçer makinası ile beğendiğiniz bir kumaş, kağıt, perde ya da sevdiğiniz bir eşyanın yüzeyini okutarak 2 saniye gibi kısa bir sürede istenilen renk elde edilebiliyor. Filli Boya’nın Colorexpress bayilerinde uygulanan bu sistem ile ister bir litre ister yüz litre olsun, istenilen renk, ton ve miktarda boya kişiye özel olarak hazırlanıyor.


Dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirilen Colorexpress Renk Ölçer Sistemi ile Filli Boya, artık sadece bir mekanın dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değil, daha bireysel odaklı renk çözümleri sunuyor.


Size en yakın Filli Boya ColorExpress...