05 / 05 / 2024

Filli Boya yardım kampanyası

Filli Boya yardım kampanyası

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

Filli Boya, müziğin gücüyle renklerin derinliğine iniyor!

Kalben gören, hisseden herkese dokunmayı hedefleyen Filli Boya, Ceza ile gerçekleştirdiği bu projede, müziğin gücüyle bir kez daha renklerin derinliğine iniyor, renklerin ruhumuzdaki yerine kelimelerle ve müzikle dokunuyor...

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 28 okula boya yardımı yaptı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki 28 okula 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden okullara boya yardımı!

Okullarda eğitim öğretim faaliyetlerinin başlaması öncesinde 28 okulun 18 bin kilogramlık boya malzemesi ihtiyacı karşılandı. Böylece tüm okullara toplamda 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapılmış oldu.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile kişiye özel üretim sağlıyor!

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile yeni bir dönemi başlatıyor. Fiili Boya Renxmatik Sistemi'nin insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayabildiğini belirtti.

Filli Boya yardım kampanyası Haberi

Filli Boya yardım kampanyası

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı. “Bilim Kampı” adı verilen bu proje 26 Ağustos tarihinde İstanbul Modern’de bir lansman ile basına duyuruldu. Projede, maddi olanakları sınırlı çocukların her türlü gelişimine destek verecek bir dizi eğitim ve faaliyetten geçirilerek hayata daha donanımlı hazırlanmaları hedefleniyor. Filli Boya Yönetim Kurulu Üyesi Mert Erdoğ’un projenin çocuklar için önemini aktardığı, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Metindoğan’ın sunumuyla devam eden lansmana, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu katıldı.


Kadın sorunlarına yönelik duyarlılığını koruyan Filli Boya, geleceğin çağdaş kadınlarını desteklemek amacıyla “Bilim Kampı” isimli projeyi hayata geçiriyor. Proje ile hem kadının...