04 / 05 / 2024

Filli Boya yaşam alanlarınızı kışa hazırlıyor

Filli Boya yaşam alanlarınızı kışa hazırlıyor

Filli Boya, soğuk havalarla kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde içinizi ısıtacak renklerle size özel öneriler sunuyor.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Filli Boya'dan Mimar Benim uygulaması!

FİLLİ Boya’nın mobil uygulaması ‘Mimar Benim’, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkânı sunuyor.Mimar benim web versiyonunda bulunan ‘Renk Avcısı’ uygulaması, yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor.

Filli Boya yaşam alanlarınızı kışa hazırlıyor!

Filli Boya, soğuk havalarla kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde içinizi ısıtacak renklerle size özel öneriler sunuyor.

Filli Boya'dan dekorasyon önerileri!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya Renk Danışma Hattı evinizin rengini belirliyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere “Filli Boya Renk Danışma Hattı” ile rehberlik ediyor, özel öneriler sunuyor.

Filli Boya'dan İstanbul Shopping Fest’e özel kampanya!

Ülkemizin renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, İstanbul Shopping Fest’i de renklendiriyor. Filli Boya Shopping Fest kapsamındaki “Filli Boya ile Evini Güzelleştir” kampanyasıyla yaşam alanlarına renk getiriyor.

Filli Boya Mimar Benim mobil uygulaması geliştirdi!

Boya sektöründe bir ilk olan Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması, son teknoloji fonksiyonları, trend renk ve kartelaları ile yaşam alanlarını boyatmadan önce gerçeğe en yakın haliyle görmeyi sağlıyor.

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.

Filli Boya Design Award Yarışması'nda ödül aldı!

Filli Boya’nın renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktardığı Design Soul dijital dergisi, zengin içeriği ve kurgusuyla uluslararası platformda büyük bir başarı kazandı...

Filli Boya Design Soul baharın ruhunu mobile taşıyor!

Trendlerin öncüsü Filli Boya, hayata geçirdiği Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor. Filli Boya Design Soul baharın ruhunu mobile taşıyor.

Filli Boya yaşam alanlarınızı kışa hazırlıyor Haberi

Filli Boya yaşam alanlarınızı kışa hazırlıyor

Filli Boya’nın birbirine uyumlu renk kombinasyonlarıyla  sizde evinizi kışa hazırlayabilirsiniz. Gün ışığından çok fazla yararlanamadığımız kış aylarında modumuz biraz düşer. Bu ruh halinden sıyrılmak için evinizde yapacağınız küçük değişiklikler ve yenilikler biraz kasvetli kış mevsimini daha rahat geçirmenizi sağlayacak.


Renk


Evinizi yenilemek ve tazelemek istiyorsanız en etkili yöntemlerden biri boya yapmak. Tercihinizi pastel ve açık tonlarda yaparsanız ferah bir görünüm elde edeceğinize emin olabilirsiniz. Evinizi Filli Boya Coloration Renk Eğilimleri serisinin en iç açıcı renkleriyle boyayabilirsiniz.


Işık


Perdeleriniz açık renkse şanslısınız. Açık renk perdeler evinizden içeri sızan gün ışığının daha çok alana yayılmasını sağlar. Perdeleriniz koyuysa da çareler tükenmiş değil. Odalarınıza lambader, abajur gibi ek aydınlatmalar koyabilirsiniz.


Aksesuar


Evinizde rahatlık ön plandaysa kanepelerinizin bir ucuna pelüş battaniyeler koyun. Uzun kış akşamlarında battaniyenizin altına girip romantik...