01 / 05 / 2024

Finans Kulüp yönetimi

Finans Kulüp yönetimi

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın olağan mali genel kurulunda sektörün önemli isimleri yönetime girdi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Assos'a sürdürülebilir köy geliyor: Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Başkanı Dr. Önder Halisdemir, 2016 yılında Assos’da Behramkale Antik Kenti’ne bakan yerde 62 dönüm arazi satın almıştı. Arazi üzerinde, beyaz yakalılar için “köye dönüş” etkisi yaratacak bir proje hayata geçiriliyor.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Finans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın olağan mali genel kurulunda sektörün önemli isimleri yönetime girdi.

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Çam Koza Klüp Site Yönetimi İşletmeciliği Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Kaya imzasıyla kuruldu.

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi, İsmail İbiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp'te kuruldu.

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

Galatasaray yönetimi gayrimenkulleri değerlendirecek!

Kulüp yönetim kurulu, borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili genel kuruldan oy çokluğuyla yetki aldı.

Finans Kulüp yönetimi Haberi

Finans Kulüp yönetimi

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Dr.Önder Halisdemir’in  yaptığı  11 kişilik Vakıf yönetimine yeni olarak ; Ayşegül Dicle Aydın (Heidric&Struggles Ülke Başkanı), Dr.Cüneyt Sezgin (Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi), Meriç Uluşahin (Türkiye Finans Katılım Bankası ve Pasha Bank Yönetim Kurulu Üyesi), Orhan Ökmen (JCR Ülke Başkanı) seçildiler.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halisdemir  olağan mali genel kurul kapsamında geçmiş yılı değerlendirdiği konuşmasında “ Finans Kulübün yeni stratejisi tüm banka genel müdürleri, düzenleyici otoriteler, akademik çevre, ekonomi basını ve sektörümüzün önde gelenleri ziyaret edilmek suretiyle paylaşılmış ve görüşleri alınmıştır. Üye tabanımız sürekli seçkin bireysel üyelerin yanısıra  yeni kurumsal üyelerin katılımı ile gelişmektedir. Son bir ayda mevcut üyelerimizin arasına Vakıflar Bankası,Burgan Bank, Nurol Bank, JCR-Eurasia, Heidric&Struggles gibi seçkin kurumlar katılmışlardır. Kurumların değil, finans dünyası profesyonellerinin...