17 / 05 / 2024

Finans Kulüpün yeni başkanı kim

Finans Kulüpün yeni başkanı kim

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Finans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın olağan mali genel kurulunda sektörün önemli isimleri yönetime girdi.

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle Sinpaş Finans Şehir'i hayata geçiriyor. İşte projenin detayları...

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Ordu Yelken Kulüp arazisindeki otelin imar planı incelendi!

Ordu'da Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel için açılan davayla ilgili atanan bilirkişi heyetleri, dün otelde incelemelerde bulundu. Bilirkişi heyeti otelin imar planına ve ilgili mevzuata uygun olup olmadığını araştırmaya başladı.

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

Makedonya Kırçova'da Fenerbahçe Fan Kulüp kafeteryası açıldı!

Makedonya'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, Kırçova'da "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açtı. Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.

Finans Kulüpün yeni başkanı kim Haberi

Finans Kulüpün yeni başkanı kim

Finans Kulüp, çalışmalarına 1980’li yıllarda sohbet toplantıları ile başlayıp 1987 yılında dernek statüsünde kurulan, 1996 yılından sonra ise vakıf statüsünde faaliyetlerine devam etti. Finans Kulüp bugün toplanan Genel Kurul’da yeni başkan seçti. Başkanlığa Finansgundem.com yazarı, sermaye piyasalarının ünlü ve usta ismi Dr. Önder Halisdemir getirildi.

Finansgundem.com'un haberine göre vakfın kuruluşunda Başkanlık görevini üstlenen Dr. Turgut Telman bayrağı, 2004 yılında Dr. Tevfik Altınok’ a teslim etti. Halisdemir de Altınok’tan bayrağı devralarak kulübün yeni Başkanı olarak bu görevi üstlendi.

HALİSDEMİR: BU GÖREV BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR VE SORUMLULUK

Finans sektörünün en köklü ve etkin oluşumlarından biri kabul olarak edilen, finans ve ekonomi alanında pek çok ilke ismini yazdıran, bugüne kadar birçok  inisiyatif üstlenen, geçmişte Finans Zirvesi, İstanbul Finans Merkez gibi projelerin yanı sıra...