11 / 05 / 2024

Finans Merkezi ofis stoğu

Finans Merkezi ofis stoğu

Avrupa ile Anadolu yakası ofis stokunda birbiriyle yarışıyor. Yıllardır ofis pazarının Avrupa yakasından daha az hareketli olduğu Anadolu yakası, İstanbul Finans Merkezi'yle atağa geçti..

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

İstanbul Finans Merkezi'nde son durum!

İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) kamunun temel atmasıyla süreç hızlandı. İFM sayesinde bölgede fiyatlar yüzde 25 artarken, 12 bin yeni konut ve 450 bin metrekare ofis inşa edildi.

Vakıf GYO Finans Merkezi projesinin görselleri!

Vakıf GYO Finans Merkezi projesinin görselleri haberimizde yer alıyor. İki kulede ofis ve mağazalardan oluşan Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor...

Vakıf GYO İstanbul Finans Merkezi projesi 2016'da başlıyor!

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde ofis ve ticari alanlar olacak...

İstanbul Finans Merkezi’ne 288 mağazalık AVM için start verildi!

Türkiye'nin çehresini değiştirecek önemli yatırımların başında gelen İstanbul Finans Merkezi'nde süreç hızlandı. Projede ofis blokları, konferans merkezi, AVM, 319 rezidansla birlikte resmi kurumlar, eğitim kurumları ve cami yer alacak.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin inşaat ruhsatını aldı!

HALK GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekare yüzölçümlü arsası üzerinde hayata geçireceği ofis ve ticari ünitelerden oluşacak karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

İstanbul Finans merkezi ruhsatını aldı!

İŞ GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alacak yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesi için ruhsat işlemlerini tamamladı.

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi!

İş GYO Uluslararası Finans Merkezi Projesi İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de hayata geçirilecek. Ofis ve ticari birimlerden oluşacak proje 18 katlı tek blok halinde yükselecek.

İş GYO İstanbul Finans Merkezi projesinin ruhsatını aldı!

İş GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi için ruhsatı aldı. Ofis ve ticari birimlerden oluşan İş GYO Finans Merkezi projesinin tamamlandığında yaklaşık 200 milyon dolar değerinde olması öngörülüyor...

İş GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin ruhsatı alındı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin ruhsatını aldı. Proje 18 katlı ofis ve ticari alanlardan oluşuyor.

Ağaoğlu Finans Merkezi'ne 319 konut 977 ofis inşa edecek!

İstanbul Finans Merkezi'ndeki projesi için ruhsat alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 115 bin metrekarelik arsaya 319 konut, 977 ofis olmak üzere toplam 1448 bağımsız bölüm yapacak..

Finans Merkezi ofis stoğu Haberi

Finans Merkezi ofis stoğu

İstanbul'da konutun yanı sıra ofis projeleri de hız kazanıyor. 3.5 milyon metrekare ofisin bulunduğu İstanbul'da stokun, yeni geliştirilen ve inşaat halinde olan projelerle birlikte 3 yıl içinde 6.5 milyon metrekareye çıkması bekleniyor. Avrupa yakasında Anadolu'dan yaklaşık 1 milyon metrekare daha fazla mevcut stok bulunuyor. Anadolu Yakası'nda İstanbul Finans Merkezi projesinin de etkisiyle Avrupa Yakası'na eşit sayılabilecek büyüklükte bir geliştirme yapıldığı göze çarpıyor. "Son dönemde çok yüksek ofis arzı geliyor. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul mevcut organize ofis stoku kadar stoka sahip olacak" diyen Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı şöyle konuştu: "Eğer planlanan geliştirmeler ve inşa edilen projeler yapılırsa bugün 3.5 milyon metrekare olan ofis alanı 2017 sonuna kadar 6.5 milyon olacak. Proje ve inşaat halindeki 3 milyon...