02 / 05 / 2024

finansal gayrimenkul kiralaması

finansal gayrimenkul kiralaması

Finansal Kiralama, Faktoring Ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak Tekdüzen Hesap Planı Ve İzahnamesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peksevin ve Erman Döşer ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Metal Gayrimenkul 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar raporunu yayınladı.

Türker Proje Gayrimenkul 3 aylık finansal raporunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul 3 aylık finansal raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 2017 finansal raporunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2016 finansal raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul 2016 finansal raporunu yayınladı.

finansal gayrimenkul kiralaması Haberi

finansal gayrimenkul kiralaması

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Finansal Kiralama, Faktoring Ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak Tekdüzen Hesap Planı Ve İzahnamesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yayımlandı. Tebliğ kapsamında yer alan düzenlemeler şu şekilde sıralandı: 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan:
Finansal Kiralama, Faktoring Ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak Tekdüzen Hesap Planı Ve İzahnamesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

MADDE 1 – 24/12/2013 tarihli ve 28861 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak Tekdüzen Hesap Planı ve İzahnamesi Hakkında Tebliğin 9 uncu maddesinin birinci fıkrasında yer alan 25020 FİNANSAL KİRALAMAYLA EDİNİLEN MENKULLER, 25220 FİNANSAL KİRALAMAYLA EDİNİLEN GAYRİMENKULLER, 254 ÖZEL MALİYET BEDELLERİ - T.P., 255 ÖZEL MALİYET BEDELLERİ – Y.P., 25602 ÖZEL MALİYET BEDELLERİ AMORTİSMANI, 25702 ÖZEL MALİYET BEDELLERİ AMORTİSMANI, 25605 FİNANSAL KİRALAMAYLA...