16 / 05 / 2024

Finansal Sistemler Forumu

Finansal Sistemler Forumu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ortak düzenleyicisi olduğu Uluslararası Finansal Sistemler Forumu ( International Forum on Financial Systems-IFFS ) İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde başladı...

İkinci Türkiye - İran Forumu gerçekleştirildi!

İkinci Türkiye - İran Forumu, 26-27 Aralık 2015 tarihinde Tahran’da gerçekleştirildi. Forumda ‘Sektörel ve Finansal Derinleşme için Fırsatlar’ ana teması üzerine odaklanıldı.

2. Türkiye-İran Forumu 26-27 Aralık'ta gerçekleşecek!

Ana teması ‘Sektörel ve Finansal Derinleşme için Fırsatlar’ olarak belirlenen 2. Türkiye-İran Forumu Van Valiliği, DAKA stratejik partnerliğinde,IPIS ile TASAM ev sahipliğinde 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde Tahran’da gerçekleşecek.

İstanbul Metrorail Forumu ve Sergisi 9-10 Nisan 2015'te sergilenecek!

9 - 10 Nisan 2015 yılında düzenlenecek “ İstanbul MetroRail Forumu ve Sergisi ” çevreci, hızlı, engelli dostu, entegre ve sürdürülebilir metro yatırımlarına ışık tutacak.

Recep Altepe: Bursa’yı raylı sistemler alanında dünya ligine sokacağız!

Türkiye’nin ilk metro vagonlarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada, “İnşallah hızlı treni de üreterek, Bursa’yı raylı sistemler alanında dünya ligine sokacağız” dedi.

Menderes Türel 9. İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu’nda Antalya’yı anlattı!

Çin’in Özerk Uygur Bölgesi ’nin Başkenti Urumçi’de düzenlenen 9. İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu’nda onur konuğu olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı anlattı.

Başbakan Davutoğlu: İstanbul’u dünyanın siyasal ve finansal merkezi yapacağız!

Başkan Topbaş’tan İBB'nin yatırım ve projeleri hakkında bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, “İstanbul’da yapılan çalışmalardan çok etkilendim. Bu kadim şehri dünyanın önemli siyasal ve finansal merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

Saf GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. finansal durum tablosunu yayınladı.

Özak GYO finansal durum tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. finansal durum tablosunu yayınladı.

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik finansal raporlarını yayınladı. İşte Ege Seramik finansal raporları...

Deniz Gayrimenkul solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. solo finansal tablo düzenlemesini yayınladı.

TSKB finansal durum tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre tarafından bugün Kamu finansal durum tablosunu yayınladı.TSKB finansal durum tablosu haberimizde bulunuyor.

Somuncu Baba Camii'nde Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı!

Somuncu Baba Külliyesi’nde yapılan Ek Cami ve de Sosyal Tesisler Projesi’ nde, enerji tasarrufu ve de konfor sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı.

Finansal Sistemler Forumu Haberi

Finansal Sistemler Forumu




Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ortak düzenleyicisi olduğu Uluslararası Finansal Sistemler Forumu (International Forum on Financial Systems-IFFS) İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde başladı.


"Sürdürülebilir Kalkınma için Sürdürülebilir Finans" teması altında düzenlenen Forumun açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK, "Mevcut Küresel Finansal Sistem, derin bir şekilde sallanırken, ülkemiz, bölgemiz ve dünyada, sancılı ve acılı geçen bu günlerde, küresel anlamda, köklü bir paradigma değişimine ihtiyaç var." dedi.


OLPAK bu konuda şunları söyledi;


Dünyanın, siyasi ve iktisadi haritasında güç merkezlerinin değişip, ağırlık merkezinin, Batı serüveninden sonra, tekrar Doğu’ya kaydığının tartışıldığı bir süreçteyiz. Bu süreç, Batı-Doğu arasındaki çarpıklıktan başlayarak, dengeleri değiştirecek görünüyor.


Gelişmiş ülkeler, 1929 krizinden çıkmak için, insanlığı, maliyeti çok ağır olan bir savaşa sürüklediler. Krize, yine savaşla mı çözüm aranacak? Gelişmiş ülkeler, krizi...