16 / 05 / 2024

Finansbank antakya

Finansbank antakya

Finansbank A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Finansbank Hatay Antakya Numune Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde yer alan banka şube açılışını gerçekleştirdi...

Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Aküntaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Antakya Konutları projesinde 180 konut bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşı döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşları döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimveci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Başkan Kimveci Ekinci Mahallesinde incelemelerde bulundu

Antakya'da kentsel dönüşüm 2016'da başlıyor!

Antakya Belediyesi, kentin Emek ve Aksaray Mahalleleri'ndeki "Kentsel Dönüşüm Projeleri'nin hızla sürdüğünü, 2016 yılında kazmaların atılacağını duyurdu. Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün sabah partili yöneticilerle birlikte basınla buluştu.

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı yeniden incelenecek!

Antakya Belediye Meclisi'nde ele alınan ve üyelerin 12-12 şeklindeki eşit oyu ile karar alınamayan Ekinci'deki bazı imar parselleriyle ilgili tadilat olayının kamuoyunda yanlış anlamalara yol açabileceği endişesiyle, dosya geri çekildi.

Antakya'nın çehresi değişecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci " Büyükşehir Belediyesi mec-lisinin aldığı karar doğrultu-sunda 13 Kasım itibari ile bütün caddelerin bulvarların, Antakya merkeze bağlı bütün mahalleri temizledik' dedi.

Antakya Elit Towers teslim tarihi!

Antakya Elit Towers projesi 5 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Antakya Elit Towers teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Elit Towers projesi 2 bloktan oluşuyor.

Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Antakya Elit Towers projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da yapılması planlanıyor.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Antakya Organize Sanayi Bölgesi doğalgaza kavuşuyor!

Tahsin Kabaali, Antakya OSB’de yaklaşık 4 milyon TL maliyet ile yaptıkları doğalgaz çalışmalarının başladığını, Mart ayında da OSB’deki 80 yatırımcının iş yerlerine kadar toplamda 40 bin metreküp/saatlik doğal gaz vermeyi planladıklarını söyledi

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Finansbank antakya Haberi

Finansbank antakya

Finansbank tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bankamız " Antakya Yolu Şubesi ", Numune Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, No:35/1 İskenderun-Hatay adersinde 10/09/2013'de faaliyete...